בעיה בגימייל

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ע.jpg
    KB 143.6 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
יש לך בעיה עם אישורי אבטחה
נסי להריץ את הסקריפ הבא

ולהפעיל מחדש

קבצים מצורפים

• Not entered https.rar
    801 ביטים · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הרצתי....
ןזה עדין מופיע לי

• הוסף לסימניות
תעני על השאלות הבאות:

ספק הגלישה שלך הוא רימון?

הפעלת מחדש את המחשב?

מהוא הדפדפן שעימו את גולשת

• הוסף לסימניות
אני ברימון
הפעלתי מחדש ת'מחשב
ואני עם GOGLE CHROM
אבל גם באקספלורר ניסתי והיה לי אותו דבר

• הוסף לסימניות
אם את לוחצת המשך הוא מעביר אותך לדף בכל זאת

• הוסף לסימניות
תודה על הענות המהירה

לפעמים כן ולפעמים לא
וכשאני מגיע אני גם לא מצליחה להעביר קבצים זה קשור או שזה עוד בעיה?

• הוסף לסימניות
עוד שאלה הרצת בעבר את הסקריפ של רימון לאתרים מאובטחים?

• הוסף לסימניות
לא

• הוסף לסימניות
Are you sure

האם פעם נסתי לגלוש לאתר מאובטח ולא ניתן לך התקשרת לתמיכה והנחו אותך להריץ איזה קובץ?

• הוסף לסימניות
אני לא עשיתי את זה בטוח, אבל יכול שמישו אחר שעובד על אותו קו אינטרנט איתי אני בירר אולי הוא כן
אני כבר מבררת.......

• הוסף לסימניות
ברימון אוצים לסנן גם תקשורתמאובטח של הגולשים לכן הם
עושים בעיות באתרים מאובטחים וכופים על הגולשים להתקין את מה שיש בדף הבא באתר הבית שלהם:
http://members.neto.net.il/?a=members/cert

תתקשרי לתמיכה הטכנית
ותצהירי שאת רוצה לגלוש באתרים מאובטחים ללא סינון תוכן שלהם ושיבלו אצלך את הצורך בהתקנה שתוכלי לגלוש חופשי באתרים מאובטחים

בשרי בשורות טובות

• הוסף לסימניות
אז התברר שכן הוא התקשר לרימון ואמרו להריץ משו
אבל זה לא במחשב שלי זה מחשב אחר עם אותו קן

• הוסף לסימניות
ננסה את זה...
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
תבדקי אם התאריך במחשב שלך מעודכן. זה יכול להיות טריגר לבעיות מהסוג הזה..
אבל על פניו נראה שזה קטע של רימון..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה