בעיה בדיסק או-קי [או במחשב...]

• הוסף לסימניות
יש לי במחשב בעיה שאני לא יודעת אם היא מעידה על משהו רציני או סתם מעצבנת:
בחיבור של כונן גיבוי / דיסק אן קי, כל התיקיות מופיעות אצלי כקיצורי דרך.
כשאני מנסה לפתוח את התיקייה היא נפתחת בחלון חדש מתחת לחלון הקיים, ולא בצורה הרגילה של כניסה לתיקייה.
מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
זה מעיד על וירוס

תעשו חיפוש פה בפורום תמצאו הרבה תשובות על זה

• הוסף לסימניות
זה נטו וירוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri012;687778:
יש לי במחשב בעיה שאני לא יודעת אם היא מעידה על משהו רציני או סתם מעצבנת:
בחיבור של כונן גיבוי / דיסק אן קי, כל התיקיות מופיעות אצלי כקיצורי דרך.
כשאני מנסה לפתוח את התיקייה היא נפתחת בחלון חדש מתחת לחלון הקיים, ולא בצורה הרגילה של כניסה לתיקייה.
מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה?
תודה!
גם אני נתקלתי בבעיה שכזו. אם תמצאי פתרון - אשמח להתעדכן.

• הוסף לסימניות
להריץ ניקוי של המלברווייטס', ואח"כ של האנטי וירוס - פותר בד"כ את הבעיה שלא תמשיך "לפרוח"

• הוסף לסימניות
אז כמו שאמרתם פה, וירוס. תודה לכם!
הרצתי ניקוי וב"ה נראה שהבעיה נפתרה.
אלא שקרה משהו חדש: כל התיקיות נעלמו, למרות שהמקום הפנוי בדיסק נשאר זהה [=התיקיות נמצאות, אך לא נראות].
מצאתי אותן דרך חיפוש, גזרתי והוצאתי בחזרה לחלון הראשי של הדיסק.
זה בסדר?

• הוסף לסימניות
צריך להציג תקיות מוסתרות, ולבטל מהם את מצב מוסתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vrah;688581:
צריך להציג תקיות מוסתרות, ולבטל מהם את מצב מוסתר.

תיקיות מוסתרות תמיד מוצגות אצלי.
בכל מקרה ניסיתי לשנות שוב [להסתיר ואז להציג], לא עזר!
בינתיים הצלחתי לשחזר את רוב התיקיות בדרך שכתבתי קודם, אבל יש כמה שאינני זוכרת את שמותיהן והן כנראה לא חשובות, שעדיין נסתרות מעיני.

אם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור, אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
גם אם מוגדר תצוגת תקיות מוסתרות עדיין תקיות מערכת לא יוצגו
ויתכן שהוירוס הגדיר אותם כתקיות מערכת

אני כתבתי תוכנה שהופכת את כל התקיות לגלויות

אפשר להוריד אותה בקישור הבא

http://www.prog.co.il/showpost.php?p=610687&postcount=2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה