בעיה בדיסק קשיח חיצוני

• הוסף לסימניות
יש לי דיסק קשיח נייד של טושיבה, ופתאום הוא הפסיק להקרא ע"י המחשב,
כשאני מחבר אותו למחשב יש צפצוף של התחברות התקן, אך לא רואים אותו ב'מחשב שלי'.
כמו"כ במנהל ההתקנים הוא כן נמצא...

יש לציין שלפנ"כ בכל פעם שהייתי מחברו למחשב, הייתה קופצת לי הודעה שיש בעיות במערכת הקבצים או משהו דומה, והיתה אופציה 'סרוק ותקן' או 'המשך מבלי לסרוק'.
ובכל פעם שעשיתי 'סרוק ותקן', זה נתקע לי באמצע.

אשמח לקבל עזרה, בתודה מראש!!

• הוסף לסימניות
תנסה להיכנס לניהול דיסקים אולי סה"כ להקצות לו אות כונן
בהצלחה

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה, אך הוא דורש איתחול של הדיסק לפני שאשתמש בו.
אין סיכוי שאני יאתחל מכיון שיש בו המון חומר חשוב [כ-800 ג"ב!].
מה אפשר לעשות?? אולי אפי' יש דרך להחזיר אחורה??

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות להוציא את החומר ע"י תוכנת שיחזור לדיסק אחר.

• הוסף לסימניות
תראה, במצב כזה אתה חייב לגבות את החומר, כיוון שאינך יודע מה מקור הבעיה, ואם מדובר בבעיה פנימית כלשהי בדיסק קשיח - אתה במירוץ נגד הזמן להציל את החומר שלך, אם מדובר בחומר חשוב לך - רוץ להביא דיסק קשיח אחר - טען את המחשב באמצעות מערכת הפעלה חיצונית ונסה לראות האם שם זה עולה לך - אם לא נסה תוכנת שיחזור אחרת כמו Recuva וכדו' והעתק את החומר לדיסק האחר התקין.

אחרי זה תראה אם אתה יכול לתקן את הדיסק הקשיח שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2064517:
תראה, במצב כזה אתה חייב לגבות את החומר, כיוון שאינך יודע מה מקור הבעיה, ואם מדובר בבעיה פנימית כלשהי בדיסק קשיח - אתה במירוץ נגד הזמן להציל את החומר שלך, אם מדובר בחומר חשוב לך - רוץ להביא דיסק קשיח אחר - טען את המחשב באמצעות מערכת הפעלה חיצונית ונסה לראות האם שם זה עולה לך - אם לא נסה תוכנת שיחזור אחרת כמו Recuva וכדו' והעתק את החומר לדיסק האחר התקין.

אחרי זה תראה אם אתה יכול לתקן את הדיסק הקשיח שלך.

מה הסיכוי שמיני XP תעזור פה ופתאום תקרא את הדיסק,???

זה נובע נראה לי מזה שחסר מערכת קבצים,

אפשר לנסות עם רקובה בתקווה שזה לא תוכנה לבטלה וראיתי דווקא תוכנה נחמדה שפנס מאיר העלה לא זוכר את שמה,

• הוסף לסימניות
יש תקלות אחרות שמערכת Windows "מעמיסה" לפעמים.....

אבל בהחלט שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
ניסיתי עם 'רקובה', והוא לא יכל מפני שאין מערכת קבצים מוכרת...
מה בכ"ז אפשר לעשות????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאן דהו;2064908:
ניסיתי עם 'רקובה', והוא לא יכל מפני שאין מערכת קבצים מוכרת...
מה בכ"ז אפשר לעשות????

היא שווה לכפרות!!!!

הנה משהו שנראה טוב שפנס מאיר העלה לא יודע אם זה עובד גם ללא מערכת קבצים,
אם זה לא עוזר קראו פה על תוכנה אחרת מומלצת

• הוסף לסימניות
אם ככה גם מערכת הפעלה חיצונית לא תעזור כמו שאמר בחכמה המשתמש דודכהן.......

נסה עם התוכנה הזו

קבצים מצורפים

• Restoration.zip
    KB 163.8 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2064634:
יש תקלות אחרות שמערכת Windows "מעמיסה" לפעמים.....

אבל בהחלט שווה לנסות.

הערת שולים:
לא מזמן יצא לי להיפגש עם מחשב שהיה לו XP ומשום מה לא הסכים לקרוא את האר דיסק שלי בכלל (הוא היה תקין רק שם לא הופיע) הפעלתי מיני XP וזיהה לי את הדיסק ,
איזה מהירות זה שם תענוג !:):):) והעתיק לי הכל פיקס
זה דוגמא לעוד שימוש מקסים בכלי הנפלא הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאן דהו;2064119:
יש לי דיסק קשיח נייד של טושיבה, ופתאום הוא הפסיק להקרא ע"י המחשב,
כשאני מחבר אותו למחשב יש צפצוף של התחברות התקן, אך לא רואים אותו ב'מחשב שלי'.
כמו"כ במנהל ההתקנים הוא כן נמצא...

יש לציין שלפנ"כ בכל פעם שהייתי מחברו למחשב, הייתה קופצת לי הודעה שיש בעיות במערכת הקבצים או משהו דומה, והיתה אופציה 'סרוק ותקן' או 'המשך מבלי לסרוק'.
ובכל פעם שעשיתי 'סרוק ותקן', זה נתקע לי באמצע.

אשמח לקבל עזרה, בתודה מראש!!

לא רוצה לייאש אבל לנו היה דבר כזה בדיוק ונתנו את הדיסק למומחה במחשבים, והוא אמר שהלך הדיסק אבל יכול להיות שיש אפשרות שיחזור, שעולה אלפי שקלים וויתרנו.... עכשיו פתאום אני נתקלת בכל מיני דברים שחסרים לי מאד...:eek:

• הוסף לסימניות
אני באמצע לסרוק את הכונן עם התוכנה: activ partition recovery, שהומלצה בדיונים קודמים על אותו נושא.
רק לודאות שבאמת יכול להיות שה'מחיצות', קשור למערכת קבצים, כי אני מ'זה לא מבין בזה ואני מפחד לעשות טעויות.

• הוסף לסימניות
יופי,
התוכנה הזאת נחמדה מאוד בצד שמאל יש רשימה של מחיצות צריך לחכות שיגמור שיהיה צבע ירוק ברשימה שהוא גדול וכתוב עליו גווד או וארי גווד - ויש תצוגה מקדימה של הקבצים, אבל יש חסרון אחד שצריך אותו גודל דיסק כדי שישחזר אליו כלומר הוא מצריך דיסק אחר שאפשר לפרמט אותו באותו גודל כדי לשחזר,
בהצלחה
אולי יבוא יום שתקלות הקשיחים ירדו לאפס, עד אז מידי פעם נאלץ להתחרפן....

• הוסף לסימניות
השתמשתי בתוכנה: Active@ Partition Recovery.
היא גמרה לסרוק [ד"א לקח לה מעל 10 שעות!!], ובאמת היא מראה את כל הקבצים.
לאחמ"כ לחצתי על האופציה: recover.
ונפתחו לי החלון הבא [2 לשוניות]:
מה לעשות עכשיו?? שימו לב שהוא אינו נותן ללחוץ על recover.

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 76.2 · צפיות: 11
  • 2.JPG
    KB 67.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הסתדרתי, הסבירו לי איך לעשות את זה.:)
אני רק מחכה לדיסק קשיח נוסף כדי שאוכל לשחזר לתוכו.
אם במקרה יש מישהו שגר באיזור שכונות הצפון בירושלים, ויש לו דיסק קשיח של טרה פנוי,
ויכול להשאילו לי ע"מ שאוכל לשחזר לתוכו, אודה לו מאד אם יוכל ליצור קשר בהודעה פרטית.

• הוסף לסימניות
סוף סוף קניתי דיסק קשיח נוסף...

שחזרתי את הכל [כ-18 שעות], אך רוב הקבצים בעייתיים, כלומר, בנפח יש את כל הקבצים [650 ג"ב], אך חלק מהם כשאני פותח אותם קופצת הודעה שהקובץ בעייתי.

יש לציין שזה לא סוג קבצים מסוים אלא כל הקבצים ששוחזרו מ-30 אחוז והילך.

כמו"כ, לאחר השחזור, בדיסק קשיח החדש נוצרה תיקיה שאינה ניתנת למחיקה.

מצורף קובץ זיפ עם צילומי מסך של כל סוגי הקבצים שלא נפתחים, וכן של התיקיה שלא נמחקת.

אשמח לקבל עזרה בעניין, בתודה מראש!!!

קבצים מצורפים

• תמונות של קבצים שלא נפתחים.zip
    KB 266.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יש תוכנה מקצועית בשם אר סטודיו לשחזור חומר בצורה איכותית היא מהירה ופשוטה ועובדת 100%
להוריד מכאן
פשוט ללחוץ על הכונן לסמן בV מה לשחזר ואז לבחור לאיפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yakov ysrel;2072283:
יש תוכנה מקצועית בשם אר סטודיו לשחזור חומר בצורה איכותית היא מהירה ופשוטה ועובדת 100%
להוריד מכאן
פשוט ללחוץ על הכונן לסמן בV מה לשחזר ואז לבחור לאיפה

תודר רבה! אבל...
א. אני בנטפרי ולא יכול להוריד, אי לכך אשמח אם מישהו יעלה את התוכנה לכאן.
ב. לוודא שוב, אני צריך תוכנה שמשחזרת בעיות במערכת קבצים [או משהו כזה], ולא תוכנה שמשחזרת קבצים שנמחקו ע"י מחיקה רגילה. האם התוכנה הזו מתאימה לי???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה