בעיה בדיסק SSD

• הוסף לסימניות
שלום וברכה ותודה מראש לכל העוזרים,
קניתי לאחרונה דיסק 240 ג"ב SSD אך משום מה המחשב שלי עושה איתו בעיות. כשאני מנסה להתקין וינדוס 10 הוא כל הזמן נתקע, וגם כשכבר עברה ההתקנה איכשהו, הוא נתקע בשימוש. יש לציין שבמחשב אחר שניסיתי הדיסק עבד מצויין, אך כשהעברתי אותו לראשון חזרו הבעיות.
המחשב המדובר, אייסר V5-171 מעבד I5 עם 6 ג"ב זכרון, כשלש שנים בשימוש. דרך אגב, עשיתי עדכון ביוס, אבל גם זה לא עזר. אם כי הקובץ האחרון המעודכן היה ישן למדי, מ2012.

• הוסף לסימניות
הבקר SATA בביוס על AHCI??

• הוסף לסימניות
אודה לך מאד אם תואיל לפרט כיצד בודקים את הנתון שהזכרת.

• הוסף לסימניות
בדקתי, ואכן זה עומד על הנתון הנ"ל.

• הוסף לסימניות
איזה דגם ה ssd?

• הוסף לסימניות
אם ההתקנה עברה איכשהו, להתקין (intel rapid storage technology (intel RST.
לשדרג קושחה של הדיסק. (לא של המחשב).
לעדכן אם זה עוזר (זה קשור רק אם הלוח מיוצר על ידי אינטל).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5566brs;n4876133:
אם ההתקנה עברה איכשהו, להתקין (intel rapid storage technology (intel RST.
לשדרג קושחה של הדיסק. (לא של המחשב).
לעדכן אם זה עוזר (זה קשור רק אם הלוח מיוצר על ידי אינטל).

מה שכתבת זה ממש לאו דוקא אם הלוח של אינטל
זה נוגע לכל מחשב שהוא על ערכת שבבים של אינטל מכל יצרנית שהיא

קושחת דיסק רלוונטי לכולם

היום הווינדוס 10 יודע לעדכן את עצמו לבד אבל כדאי לבדוק

• הוסף לסימניות
הייתי בודק עם SSD אחר (גם דגם אחר של חברה אחרת) במחשב הזה.

• הוסף לסימניות
תיגש לטכנאי , לרובם יש המון דיסקים SSD במלאי , שישים סוג אחר , אם זה יעזור , תקזז איתו , לא יעלה לך יותר מ 100 או 150 שח.

• הוסף לסימניות
בקשר לעידכון קושחה לSSD

אזהרה!

לבדוק טוב טוב האם הקושחה מתאימה לSSD המדובר

קושחה לא מתאימה "אמור" לא לעבור בהצלחה, או ליתר דיוק להידחות לגמרי
אבל משום מה ראיתי כבר קושחה "לא מתאימה" שהעידכון כן עבר בהצלחה :(
וכמובן שהSSD הזה הפסיק לעבוד, והפך לאבן שאין לו הופכים ביד הלקוח

אז... כאמור לא לסמוך על העובדה שגירסה לא נכונה/מתאימה אמור להידחות

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים! אמנם מאחר ואינני יודע לעשות עדכון קושחה [וגם הפחידו אותי כאן...], נראה לי שהכי טוב זה למכור את הדיסק. מי שמעוניין לקנות דיסק SSD חדש של חברת Transcend ssd220s נקנה בKSP, ומחירו שם 390, מצורף קישור http://ksp.co.il/?uin=32983&select=.1033..152. אני מוכר ב-340, במודיעין עילית, אפשר להעביר גם לבני ברק או לירושלים. נא ליצור קשר בנייד 0533197427, באין מענה נא להשאיר הודעה.

• הוסף לסימניות
הדיסק שלך תקין לחלוטין יש לך בעיה אחרת
כדי לאשר זאת בצע את הפעולות הבאות:
1. פתח שורת הפעלה בצרוף המקשים Win+R והקלד את המחרוזת msinfo32
2. בחלון שנפתח נווט בתפריט רכיבים => אחסון => דיסקים
3. בחלון המידע של המפרט צלם את התוכן והעלה לכאן לצפיה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מעלה כאן את הקובץ, אבל כמובן זה עם הדיסק הישן, ולא עם החדש שאני לא מצליח להתקין...

תודה רבה

קבצים מצורפים

• Doc1.pdf
    KB 66.4 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
לצערי צריך את פלט כונן ה- SSD
בכל מקרה בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה