בעיה בדפדוף לאחור באתר פרוג

• הוסף לסימניות
מה עושים שאני לא יכולה לחזור אחורה עם החץ למקום הקודם שהייתי באתר?

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה בעיה כללית, גם אצלי
צריך ללחוץ איזה 7 פעמים עד שהוא נזכר להגיב

• הוסף לסימניות
אכן.. גם לי..

• הוסף לסימניות
בס"ד
כנ"ל גם אצלי, קליק אחד וכאילו הוא פותח או מרענן את הדף כמה פעמים (בקליק אחד), ובנוסף לזה הוא מרען את עצמו כל כמה דקות.
יכול להיות שזו הבעיה?...
(וזה כך כבר כמה ימים)

דוגמא:

קבצים מצורפים

• 5050.jpg
    KB 105.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
זה קורה גם אצלי ובנוסף, אחרי שאני מגיבה לאשכול הוא לא נותן לי לחזור אחורה למסך הקודם ונשאר תקוע באותו אשכול.

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הבעיה הזאת
זה מאד מעצבן!

• הוסף לסימניות
צרת רבים חצי נחמה..............

• הוסף לסימניות
זו בעיה אצל כולם, כנראה, כבר כמה ימים.
הפיתרון בינתיים הוא לפתוח את ההיסטוריה שבחץ כמו שהראה amir
ולבחור את הדף שרוצים לחזור אליו. או ללחוץ חזור הרבה פעמים... :eek::D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;960786:
זו בעיה אצל כולם, כנראה, כבר כמה ימים.
הפיתרון בינתיים הוא לפתוח את ההיסטוריה שבחץ כמו שהראה amir
ולבחור את הדף שרוצים לחזור אליו. או ללחוץ חזור הרבה פעמים... :eek::D
או לפתוח כל קישור בלשונית חדשה ואז אין צורך לחזור אחורה.
סוגרים כל דף בלחיצה אלגנטית על האיקס ונגמר סיפור.

• הוסף לסימניות
גם אצלי כבר ככה כמה ימים........
ומה אומרים על זה מנהלי פרוג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה