כללי בעיה בהבאה לדפוס - הפונט מעוות!

• הוסף לסימניות
אז ככה... אני במהלך סיום פרויקט ללקוח, שהוא הלך להדפיס בבית דפוס מוכר בב"ב, רק מה, הפונטים שם קופצים לכאן ולכאן...
מה אפשר לעשות כדי להתגבר על זה?
ניסיתי לעשות create outline אך ללא הואיל.
מצורף תמונה שתיים שהמדפיס שלח לי.

בתודה מראש!

קבצים מצורפים

• IMG-20180522-WA0003.jpg
    IMG-20180522-WA0003.jpg
    KB 102.6 · צפיות: 69
  • IMG-20180522-WA0004.jpg
    IMG-20180522-WA0004.jpg
    KB 139.2 · צפיות: 74
  • IMG-20180522-WA0006.jpg
    IMG-20180522-WA0006.jpg
    KB 134.7 · צפיות: 60
  • IMG-20180522-WA0007.jpg
    IMG-20180522-WA0007.jpg
    KB 157.3 · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
תנסה להדפיס - קונטרול P במקום ליצא על ידי קונטרול E אולי יעזור.

• הוסף לסימניות
ראוי לציין שלא רואים בעיה בPDF עצמו, גם אצלהם. הבעיה היא כאשר יוצא הדף...

• הוסף לסימניות
זה פותר לפעמים כל מיני בעיות של פונטים מידי פעם. תנסה מה יש לך להפסיד. איזה פונט זה?

• הוסף לסימניות
כל פעם מעוות משהו אחר.
חלקם שאני עיצבתי וחלקם ממקומות אחרים...
ראוי לציין שהשתמשתי בפונטים הללו במקומות אחרים ולא קרה שום דבר! זה רק שם קורה...

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה בפונט של גוגל שהשתמשתי איתו כבר בספרים ויצא טוב, ורק בבית דפוס אחד בבני ברק שהלקוח התעקש להדפיס שם זה יצא כך...

• הוסף לסימניות
ומה עשית אז?

• הוסף לסימניות
החלפתי פונט...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
יש עוד דרכים לפתור בעיה כזו?
כל שיטות הסגירה עלו בתוהו, ואני צריכה את הפונט המסוים הזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה