כללי בעיה בהדפסת גווני אפור

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני מעצבת ספר שבו הכותרות והעיטורים אמורים להיות בגוני אפור בהדפסה (במדפסת הביתית שלי וגם במדפסות של שניים מחברי) העיטורים והכתב באפור נראים גרוע לא חדים ברורים כמו שהם נראים על המסך. אין לי מושג למה זה קורה ויותר מזה האם זו בעיה בקובץ שתגרום לי אח"כ לבעיה בבית הדפוס.

את הספר אני עושה בוורד וסוגרת אח"כ לפי.ד. אף בעית ההדפסה מופיעה בהדפסה מכול התוכונות כולל אילוס שבה עצבתי את העיטורים
אודה על עזרתכם

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה.
את יכולה לפרט קצת?
באיזה תוכנה סגרת?
איך סגרת?
וכו'

• הוסף לסימניות
את העיטורים ערכתי באילוס ויבאתי לוורד
ואח"כ סגרתי לפי די אף אבל את ההדפסה הגרועה אני מקבלת מכול תוכנה וגם במדפסת של חברה שלי זה יצא אותו דברכיאלו רואים את נקוגות ההדפסה ולא הדפסה חדה ורציפה כמו בכתב של הטקסט

• הוסף לסימניות
תעלי לפה קובץ שנראה במה מדובר..
או שלחי לי לאימייל דף אחד
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לדעתי זה הצבע.
ניסית להדפיס מאילוס?

• הוסף לסימניות
הדפסתי גם מהאילוס וזה יצא אותו דבר ניסתי סתמם משהו אפור מהקורל וזה אותו דבר
הצבע זה אחוז נמוך של שחור איך אני יכולה לעשות אפור בצורה אחרת?
ואני לא יודעת איך מעלים לכאן קובץ

• הוסף לסימניות
אולי זה נוצר כי במעבר בין האילוס הוא הופך מווקטורי לביטמאפ, תנסי להגדיל את העיטור באילוס ולהעביר אותו חזרה לוורד..

• הוסף לסימניות
לי ידוע שלמשתמשי PC יש בעיה עם תיקית ההדפסה Settings שדרכה מדפיסים בPDF
אני מעלה לך קובץ שמכיל את התקיה אותה יש להחליף עם התקיה הנוכחית:
פתחי C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Adobe PDF החליפי את תיקית Settings עם מה שהבאתי לך.
אם תסגרי מתוכנת אדובי לא אמורה להיות שום בעיה.
(למשתמשי מק אין את הבעיה הזו כלל)

סליחה על האנגלית שלי... יותר קל לי לכתוב בעברית

• הוסף לסימניות
יכול להיות שבכלל הבעיה היא ברזולוציה של המדפסת. תנסי להגדיל למקסימום, ואם זה גם לא עוזר, תנסי להדפיס את הפידיאף בכל חנות צילום. המכונות שלהם איכותיות יותר מכל מדפסת ליזר, ובדרך כלל האיכות היא דומה יותר לשל דפוס.

מנסיון שלי בבעיות דומות - זה הפתרון.

• הוסף לסימניות
ורד???
מה העלית?
איזה בעיה יש למשתמשי ה-PC???
ע"מ להיכנס לתיקיה Settings יותר נכון לכתוב: %SystemDrive%\Documents and Settings\All Users\Documents\Adobe PDF, ככה אתה מגיע לתיקיה גם אם המע' מותקנת ב-D וכדו'.

את יכולה לשלוח אליי PDF כדי שאבין על מה המדובר?
ככל הידוע לי, א"א לעשות יבוא של אובייקט ווקטורי מאילוס' לוורד, כך שמן הסתם הוא ממיר אותו לתמונה ברזולוציה 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה