בעיה בהודעת שגיאה בשליחת מייל בגימייל

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשלוח מייל בג'ימייל, גם בעותק מוסתר וגם רגיל,
ואני מקבלת את השגיאה הבאה:

הכתובת "<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬‏" בשדה "עותק מוסתר" לא זוהתה. ודא שכל הכתובות מופיעות בתבנית הנכונה.

לא חסר רווח, אני מנסה להעתיק לכתבן, לוורד וכו' וכו' אבל רק עד שאני כותבת את המייל החדש זה לא מסתדר.

מישהו יודע איך לפתור כזו בעיה, יש לי הרבה מיילים שאני צריכה לשלוח וזה פעם ראשונה שזה קורה לי.

תודה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
אם אתם שולחים כמה ביחד יתכן שהפסיק לא במקום הנכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;865933:
אם אתם שולחים כמה ביחד יתכן שהפסיק לא במקום הנכון.

זה קורה גם כשאני שולחת מייל בודד

• הוסף לסימניות
תנסה לכתוב ביד את הכתובת מחדש, הרבה פעמים זה עוזר,
כי יכול ליהות לפעמים השגיאה בין הקלט פלט של המחשב לעולם החיצוני, זה אומר שאתה באמת ראוה את האות שכתבת, אבל לגבי הרשת, הוא צריך להמיר את זה לשפה שלו, ושמה יכול ליהות טעות מתי שעושים העתק הדבק,

אל תכנס לזה תנסה לכתוב ביד

ותתעדכן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pc com;866100:
תנסה לכתוב ביד את הכתובת מחדש, הרבה פעמים זה עוזר,
כי יכול ליהות לפעמים השגיאה בין הקלט פלט של המחשב לעולם החיצוני, זה אומר שאתה באמת ראוה את האות שכתבת, אבל לגבי הרשת, הוא צריך להמיר את זה לשפה שלו, ושמה יכול ליהות טעות מתי שעושים העתק הדבק,

אל תכנס לזה תנסה לכתוב ביד

ותתעדכן

תודה על התשובה המפורטת,
אכן כשאני מתקנת את הכתובת ידנית זה עובד,
הבעיה היא שמדובר על הרבה מאד מיילים, אין דרך אחרת חוץ מלשנות אחד אחד?

• הוסף לסימניות
בס"ד

העתק-הדבק לפנקס רשימות, ושוב העתק הדבק לשורת הכתובת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נח;866132:
בס"ד

העתק-הדבק לפנקס רשימות, ושוב העתק הדבק לשורת הכתובת.

תודה, אבל לצערי גם זה לא עובד.

אני מתחילה לחשוש שאני הולכת להעתיק אחד אחד...

• הוסף לסימניות
אם כך אז תביא לי תמונה איך נראה את כל הכתובת שכתבת לשלוח, יש פעמים כמו שכתב מלמעלה טעות באחד הסימנים,
זה המור ליהות כך ים אתה שלוח להרבה מיילים
לדוגמה
PHP:
"pc com" <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>, "pc com" <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>,
מה שאני מציג לך כאן שהשם נמצא התוך מרכאות ואחרי זה א מייל בתוך <> ואחרי זה פסיק
ככה זה שמתי הוא בתוך רשימה
זה קורא גם לפעמים​
אם אתה לא רוצה להשים את התמונה כאן אתה יכול לשלוח למייל האישי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה