דרוש מידע בעיה בהורדה מ IDM

• הוסף לסימניות
יש לי את התוכנה הזו על המחשב וקבוע אני מורידה בד"כ.
בשבוע האחרון כל פעם שאני מנסה להוריד משהו זה החלון שנפתח לי, ולא נותן לי להוריד.
מישהו מכיר?
מה אפשר לעשות?
תודה רבה!
Screenshot_2.png

• הוסף לסימניות
ללחוץ על הכפתור 'איך אשיג רשיון' ולשלם 80 ש"ח. מחיר סביר מאד ביחס לתוכנה מעולה כזו...

• הוסף לסימניות
זה נובע מכך שמשהו לחץ על עידכון התוכנה , וע"י כך השרתים שלהם זיהו שהתוכנה שאצלכם פרוצה ולא מקורית
ולכן הם דורשים קוד..
מה שניתן לעשות זה להוריד שןב idm פרוץ (ללא צורך בקוד) ולהקפיד לא ללחוץ על עידכון של התוכנה

• הוסף לסימניות
זה נובע מכך שמשהו לחץ על עידכון התוכנה , וע"י כך השרתים שלהם זיהו שהתוכנה שאצלכם פרוצה ולא מקורית
ולכן הם דורשים קוד..
מה שניתן לעשות זה להוריד שןב idm פרוץ (ללא צורך בקוד) ולהקפיד לא ללחוץ על עידכון של התוכנה
אפוה נמצא העידכון?

• הוסף לסימניות
יש גם בתוכנה עצמה , ולעיתים מופיע חלון שקופץ מעצמו, בגלל שהתוכנות הפרוצות הם לרוב מגירסאות ישנות יותר

• הוסף לסימניות
יש לחצן של עידכון כמו בכל תוכנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה