בעיה בהיסטוריית קבצים של ווינדוס

• הוסף לסימניות
שלום לאנשי הפורום!
רקע: יש לי שני דיסקים קשיחים, הראשון SSD שעליו יושבת מערכת ההפעלה, והשני רגיל לקבצים שלי. לצורך כך הגדרתי במאפיינים של התיקייה 'מסמכים' את הנתיב בכונן D.

עד פה הכל טוב. אממה, שאני משתמש זמן רב באפשרות המעולה 'היסטוריית קבצים', ומהרגע שהעברתי את הקבצים לכונן D הוא פשוט הפסיק לגבות. בדקתי בפורום של ווינדוס, הם הציעו לשנות מיקומים / און קי וכיו"ב, ניסיתי וזה לא עזר.

אשמח לעזרת המומחים!

נ.ב.
אני יודע שיש הרבה צורות אחרות לגבות, אבל מי שמבין מה זה גירסאות קבצים, א"א לוותר על זה כ"כ בקלות. [לדוגמא, אם ההגדרה היא שכל 10 דקות הוא מייצר לך עותק של הקובץ עליו אתה עובד, אתה תמיד יכול לבחור לחזור לקובץ כמו שהוא היה לפני שעה או אתמול בשעה מסויימת. וזה מדהים!]

• הוסף לסימניות
אף אחד???

• הוסף לסימניות
עברה חצי שנה. עדיין לא מצאתי פיתרון שמניח את הדעת!
אם יש למישהו מידע, אשמח שישתף אותי/נו!
תודה.

• הוסף לסימניות
מי אמר שלכל בעיה יש פתרון
היסטוריית קבצים מוגדרת לגבות את קבצי המשתמש שנמצאים בתיקיית המשתמש עיין כאן ולא נראה שזה ניתן לשינוי

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור גיבוי בדיסק חיצוני באמצעות
גיבוי ושחזור
upload_2018-11-6_14-16-42.png

וזה יוצר היסטורית קבצים בדיסק חיצוני

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מי אמר שלכל בעיה יש פתרון
היסטוריית קבצים מוגדרת לגבות את קבצי המשתמש שנמצאים בתיקיית המשתמש עיין כאן ולא נראה שזה ניתן לשינוי
האמת שכמעט התייאשתי! אבל ניסיתי שוב פעם אפשרות שהועלתה באתר התמיכה של הווינדוס למחוק את קבצי היסטוריית הקבצים בתיקיית המערכת שלהם, ולהפתעתי זה עבד!!!
הנתיב של הקבצים הוא:
C:\Users\שם המשתמש שלך\AppData\Local\Microsoft\Windows\FileHistory (חייבים לסמן בכרטיסיה 'תצוגה' את האפשרות 'פריטים מוסתרים' בשביל לראות את התיקייה AppData).
יש שם שתי תיקיות, למחוק אותם ולנסות להפעיל שוב את ההיסטוריית קבצים. זה אמור לגבות.

אפשר ליצור גיבוי בדיסק חיצוני באמצעות
גיבוי ושחזור וזה יוצר היסטורית קבצים בדיסק חיצוני
זה אמנם יכול לייצר היסטוריית קבצים, אבל אי אפשר להגדיר גיבוי אוטומטי יותר מפעם אחת ביום.
כל המיוחדות של התכונה 'היסטוריית קבצים' זה שהוא יכול ליצור כל 10 דקות עותק של הקבצים שלך, כך שגם אם עשית טעות באיזה קובץ וזה שינוי בלתי הפיך, אתה תמיד יכול לחזור אחורה לקובץ עוד לפני השינוי. [בשונה מגיבוי ושחזור שהוא רץ אוטומטית במקרה הטוב פעם אחת ביום, שזה נחמד אבל זה לא עוזר למקרה כמו שאני מדבר עליו!]

בכל אופן תודה רבה לכולם!
יוסי.

נ.ב.
אני מסיר מעצמי כל אחריות מהנ"ל. כמובן שלא אמור להיות בעיה (זה עצה שהציעו בתמיכה של הווינדוס - כאמור - אבל אני לא רוצה לקחת אחריות על עצמי).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה