כללי בעיה בהכנסת סרטים למצגת אינטראקטיבית באינדיזיין

• הוסף לסימניות
כאשר אני רוצה להכניס קובץ סרט בפורמט flash / avi התכונה מעלה לי הודעה
cannot place this fil e'ono filtfr found for requestes operation
באיזה פילטר מדובר ואיך פותרים בעיה זו ?

• הוסף לסימניות
זה דחוף לי מאד! מי יכול לעזור לי בעיה בהכנסת סרטים למצגת אינטראקטיבית באינדיזיין

<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
אני לא הרבה מתעסקת עם הנושא
אבל לפי מה שראיתי
באינדיזיין מכינים את המקום להכנסת הסרט
ורק אחרי שמירה של המצגת בסיומת SWF
מכניסים את זה בתוך הפלאש

• הוסף לסימניות
איך מכינים את המקום באינדיזיין?
איך מכניסים את הסרט בפלאש?
איך עובדים עם היפר-קישורים בפלאש?

• הוסף לסימניות
אני הכנסתי בעבר MOV של קוויקטיים. עבד לי באקרובט אחר כך.
עשיתי את זה פעם אחת לפני שנתיים או שלוש. לא כ"כ זוכר...

(אם ארצה לבדוק אצטרך לחפש קוויקטיים פרו, לחפש סרטון, ולהתחיל לשחק... אההם, אם זה לא ממש חשוב, אז תוותרו לי :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;381119:

אני יוצא מנקודת הנחה שהעבודה מתבצעת בפיסי.
מה שנדרש הוא להתקין את תוסף המערכת של QuickTime שאינו מותקן על ידי חבילת התוכנות (במקינטוש הוא מותקן כחלק ממערכת ההפעלה).
את ההתקנה אפשר להוריד מהאתר של חברת Apple בכתובת: http://support.apple.com/kb/DL837.
אחרי ההתקנה אינדיזיין תזהה את הפורמטים של קבצי המדיה ותאפשר להציב אותם בקובץ.

מעבר לכך, הפורמטים הניתנים להצבה באינדיזיין הם:
סרטים: mov, avi ו-mpeg
קול: aiff, wav ו-au
אנימציה: swf

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה