בעיה בהעלאה ליוטיוב

• הוסף לסימניות
היי, אני מעלה קובץ וידאו באיכות HD ליוטיוב (במשקל 700 מ"ב בערך) אבל אחרי ההעלאה הוא פשוט מאבד את האיכות, הוא נראה כמו קובץ רגיל עד בינוני. למי הפתרונים?
תודה מראש!

זה הוידאו אם זה משנה :
http://www.youtube.com/watch?v=zDiXc3GI_1w

• הוסף לסימניות
זה לא בעיה של יוטיוב זה יכולת ממש טובה של יוטיוב.
במקום שהוא יטען תמיד את הקובץ הכבד גם למי שיש חיבור איטי לנט הוא טוען את האיכות הלא כל כך טובה, אם את רוצה להרים את האיכות את לוחצת על הגלגל שיניים שיש למטה ובוחרת ברזולוציה של 1080

• הוסף לסימניות
אה וואלה איזה יופי לא שמתי לב...
אז אם ככה, שאלה אחרת. ישנם הרבה קליפים ביוטיוב שישר מופיעים באיכות HD ונטענים מהר. איך אני יכול לגרום לקובץ הזה להטען מהר ולהיות לכתחילה באיכות HD, כאשר הקובץ המקורי (5 דקות) שוקל כ700 - 900 מ"ב ? יש אפשרות להוריד את המשקל של הקובץ מבלי לפגוע באיכות?

• הוסף לסימניות
אני מאמין שבקידוד נכון את יכולה להוריד את המשקל שלו בכמה מאות MB עם פגיעה קלה מאוד באיכות, לצערי איני בקיא במכמני הקידוד למרות שיש לי קצת יותר מושג (תנסי לקודד עם H.265 בavi, לדעתי זה כבר ייתן יחס אחר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;795312:
(תנסי לקודד עם H.265 בavi, לדעתי זה כבר ייתן יחס אחר)
זה "תנסה" ולא "תנסי"..
ובכל אופן אני ממש לא מתמצא בקידודים למיניהם... לא יודע מה זה לקודד.
אפשר יותר פשוט? או שבשביל לעשות את זה צריך להבין..?

• הוסף לסימניות
זווית אחרת
תנסי...

בשביל לקודד תורידי את פורמט פקטורי יש שם כל מיני אפשרויות קידוד והמרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;795322:
זווית אחרת
תנסי...

בשביל לקודד תורידי את פורמט פקטורי יש שם כל מיני אפשרויות קידוד והמרה

כן כן אני יודע שהשם מטעה, אבל הוא נבחר כהשראה ולא כשם ישיר... אולי באמת נשנה אותו...

בכל אופן תודה ואני ינסה להוריד את הפורמט פקטורי. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה