בעיה בהעלאת אתרים שונים

• הוסף לסימניות
מישו נתקל בבעיה כזו ויכול לעזור?

קבצים מצורפים

• אוף.png
    KB 390.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אף אחד לא ניתקל? פליז...
חלק מהאתרים נפתחים נורא ל-א-ט וכשהם נפתחים זה נראה כמו למעלה.
בבקשה, בני ישראל.....

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הבעיה הזו בזמן האחרון.
ברוב המקרים כשאני לוחצת "טען שוב" זה כן מעלה את האתר.

• הוסף לסימניות
כן, אבל כשמעלה הכל עובד כ-ל-כ-ך-ל-א-ט ונראה כזה מן כמו למעלה, והמון פעמים לא מוכן להעלות בכלל.
למי הפתרונים? הצילו!!!

• הוסף לסימניות
לי נראה שהבעיה היא באתרוג. גם לי בזמן האחרון היו חוויות של ניתוקים וחוויות דומות.
הוא מידי פעם גם משתגע, לדוגמא - פותח את הג'מבו מייל בצורה לא ברורה, ללא חלק מהאובייקטים וצריך לנחש היכן כל לחצן...

• הוסף לסימניות
קורה לי בנתיב. גם לאחר טעינה מחדש הוא כותב "לא התקבלו נתונים". אולי מישהו יחכים גם אותי מה לעשות עם זה?

• הוסף לסימניות
לי זה קורה בעיקר בכרום. בפירפוקס לא זכור לי שנתקלתי בזה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי באקספלורר ואכן הבעיה אינה קיימת שם. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה