בעיה בהעלאת קבצים בג'מבו מייל

• פותח הנושא zvis
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחרונה שאני מנסה לשלוח קבצים בג'מבו מייל ומנסה להעלות קבצים, הקבצים נמצאים בתהליך ההעלאה ואינם מתקדמים כלל, וכמובן לא נשלחים.

אציין שמדובר בקבצים קלים מאד [11 מגה]

אודה מאד על התייחסות ועזרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zvis;1953754:
לאחרונה שאני מנסה לשלוח קבצים בג'מבו מייל ומנסה להעלות קבצים, הקבצים נמצאים בתהליך ההעלאה ואינם מתקדמים כלל, וכמובן לא נשלחים.

אציין שמדובר בקבצים קלים מאד [11 מגה]

אודה מאד על התייחסות ועזרה

לא נתקלתי בכזו תופעה אבל תמיד אפשר להשתמש ב - DROPBOX

• הוסף לסימניות
סינון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ismi1234;1953792:
לא נתקלתי בכזו תופעה אבל תמיד אפשר להשתמש ב - DROPBOX

מה הכוונה? וסליחה על שאלתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1953850:

מה הכוונה? היכן מסונן?

עד שהחלו הבעיות, הכל נשלח בצורה תקינה.

• הוסף לסימניות
גם אצלי אותו דבר
גמבו הפסיק לעבוד
הוא מנסה להעלות ונתקע
ואחכ שולח הודעה שאנסה לא מכרום אני מנסה ממוזילה ואקספלור
ולא עולה
אותה הודעה.

• הוסף לסימניות
גם אצלנו [אתרוג] אין אפשרות להוריג ג'מבומייל בכלל.

• הוסף לסימניות
תשתמשו ב dropbox.com גם יותר מהיר וגם לא מגביל בגודל כמו ג'מבומייל

• הוסף לסימניות
זה בעיה מהתקופה האחרונה לכל אלו שיש נתיב או אתרוג.

• הוסף לסימניות
אני עם אתרוג. בדקתי עכשיו, ואין שום בעיה.

מה שכן, הדפדפן "חשב" כחצי דקה לפני שהוא התחיל בתהליך העלאה.
אבל לאחמ"כ הקבצים הועלו. והכל בסיידר.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא בשרת עצמו שכן אני מאינטרנט לא מסונן וכל פעם שאני מנסה להעלות לכאן תוכן בשרת הזה הוא עושה בעיות ואני מעלה מחדש שוב ושוב עד שזה מצליח..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה