בעיה בהעתקת קבצים מדיסק למחשב

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
אני מנסה להעתיק דיסק למחשב ובשלב מסויים מופיעה לי ההודעה הבאה:
"אין אפשרות להעתיק את.... שגיאת נתונים(בדיקת יתרות מחזורית)"
מה עושים?
הדיסק הזה נורא חשוב לי... איך אפשר להעתיק אותו?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
דיסק שרוט/מלוכלך.
אפשרויות
1. לנקות את הדיסק טוב.
2. לנסות בכונן אחר - אין הרבה סיכויים.
3. לתת לחברה שמתמחה בתיקון דיסקים אופטיים - כמו FIXDISC (יהודי חסיד גור מב"ב)
4. אם צריך רק כמה קבצים מתוך הדיסק - אפשר עם תוכנות שיודעות להתעלם מהחלקים הפגומים

• הוסף לסימניות
דיסק שרוט/מלוכלך.
אפשרויות
1. לנקות את הדיסק טוב.
2. לנסות בכונן אחר - אין הרבה סיכויים.
3. לתת לחברה שמתמחה בתיקון דיסקים אופטיים - כמו FIXDISC (יהודי חסיד גור מב"ב)
4. אם צריך רק כמה קבצים מתוך הדיסק - אפשר עם תוכנות שיודעות להתעלם מהחלקים הפגומים

• הוסף לסימניות
תודה רבה! (איזה כיף למי שההודעות שלו כפולות... מקבל תודה פעמיים!..;).)
זה בטוח רק בגלל הסיבה הנ"ל? כי הוא לא שרוט מאוד. (רק קצת...) המחשב שלי קרא דיסקים יותר שרוטים ממנו...
א. ניקתי ולא הלך.
ב. אנסה...
ג. הבעיה שאני צריכה להחזיר את הדיסק הנ"ל יום ראשון ועד אז הוא אמור להיות אצלי במחשב...
ד. כן. אשמח לנסות. יש לך אולי תוכנה כזו? תודה!

• הוסף לסימניות
מוזר שאני כותב את זה כי לא נראה לי שאת תעשי את זה
אבל בכל אופן יש סיכוי גבוהה שזה יעזור לך לקוח מפורום תכנות

לכבוד השידרוג של הפורום לא ידעתי שיש כל כך הרבה מתכנתים אחרי שראיתי שאכן יש בנתי שיש מה לשתף

אודות מה מדובר
אודות לינוקס [FONT=Frank Ruehl CLM, serif]([/FONT]איך לא[FONT=Frank Ruehl CLM, serif])[/FONT]
כך אחרי שאני התקשיתי בכמה דברים ומסתבר שיכולתי לעשות אותם בקלות יתר החלטתי לשתף גם את האחרים

לא מזמן הגיע אלי דיסק שלא הצלחתי להעתיק אותו למחשב למרות שהכל עובד בו ולא אין לו איזה הגנה כל שהיא לא משנה עם איזה כלים ניסיתי לא הלך גם בווינדוס וגם בלינוקס חיפוש קטן מה אפשר לעשות גילה לי כלי חזק הוא מיועד לעוד דברים הנה השימוש בו

לפקודה קוראים [FONT=Frank Ruehl CLM, serif]dd_rescue [/FONT]השימוש בה הוא כזה אך ורק עם אותיות קטנות לפקודה לקובץ תשימו איזה שם שאתם רוצים גם בעברית

קוד:
dd_rescue /dev/cdrom /home/user/

הסבר בחלק הראשון אתה אתה משתמשים בפקודה ופונים לנתיב של הכונן [FONT=Frank Ruehl CLM, serif]([/FONT]איזה שהוא יהיה[FONT=Frank Ruehl CLM, serif]) [/FONT]לפני העיגון קרי [FONT=Frank Ruehl CLM, serif](/dev/cdrom) [/FONT]החלק השני מתייחס לאיפה אתה רוצה לשמור את החומר ואיך לקרוא לו

למה אני אומר שהיא שימושית[FONT=Frank Ruehl CLM, serif]? [/FONT]
כי היא גם קוראת דיסקים קשיחים שנדפקו ומעתיקה את החומר שלה למחשב [FONT=Frank Ruehl CLM, serif]([/FONT]לפעמים זה לוקח ימים[FONT=Frank Ruehl CLM, serif]!) [/FONT]אבל התוצאות ממש מדהימות
כמו כן אפשר להעתיק מחיצה שלמה מדיסק קשיח ולהעביר אותה לדיסק אחר בלי שום בעיות
הכל זה עניין של פרמטרים אותם אפשר לראות ע[FONT=Frank Ruehl CLM, serif]"[/FONT]י כתיבה של [FONT=Frank Ruehl CLM, serif]dd_rescue [/FONT]הוא ייתן את כל הפרמטרים ומה כל אחד מהם עושה

לא אמרתי אבל אצלי בסוף זה לקח משהו כמו 40 דקות לDVD 4GB

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;412754:

למשל זו המצורפת.

קבצים מצורפים

• SetupCloneCD5314.zip
    2.6 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;412811:
מוזר שאני כותב את זה כי לא נראה לי שאת תעשי את זה
אבל בכל אופן יש סיכוי גבוהה שזה יעזור לך לקוח מפורום תכנות

...

הסבר בחלק הראשון אתה אתה משתמשים בפקודה ופונים לנתיב של הכונן [FONT=Frank Ruehl CLM, serif]([/FONT]איזה שהוא יהיה[FONT=Frank Ruehl CLM, serif]) [/FONT]לפני העיגון קרי [FONT=Frank Ruehl CLM, serif](/dev/cdrom) [/FONT]החלק השני מתייחס לאיפה אתה רוצה לשמור את החומר ואיך לקרוא לו

ואי.. סיבכת אותי סופית...;)
אולי אני כן אשתמש בקוד הזה. רק שלא הבנתי מה עושים איתו... אשמח אם תוכל להסביר יותר...
תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
מה שהוא הביא לך פקודה בלינוקס , לא נראה לי שזה מה שהתכוונת.

• הוסף לסימניות
הנה מדריך מצולם

טוב הנה מדריך מצולם
אצלי הממשק הגרפי נראה יותר יפה כי אני לא משתמש בדיסק הצלה
אני משתמש במערכת שלמה שמיועדת להראות יפה
בדיסק הצלה זה יהיה מכוער יותר אבל הפקודה אותה פקודה והתוצאה אותה תוצאה
פותחים את המסוף ורושמים את הפקודה זה נראה כך
צפה בקובץ המצורף 64102

אחרי זה זה מה שהוא עושה עובר על הדיסק זה נראה כך
צפה בקובץ המצורף 64103

וזאת התוצאה אם את רואה אז יש לי שם קובץ ISO של הדיסק הסורר בשם שנתתי לו אני (קרי gili.iso)
צפה בקובץ המצורף 64104

מה שיש לך לעשות זה להריץ דיסק הצלה של לינוקס שאני יעלה לכאן אחר כך (אני צריך לראות איזה לייב סידי יש את החבילה הזאת)
בהצלחה

קבצים מצורפים

• לכידת מסך5.png
    KB 50.5 · צפיות: 18
  • לכידת מסך6.png
    KB 62.9 · צפיות: 20
  • לכידת מסך7.png
    KB 201.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הנה זה הקובץ אותו את מורידה
http://garr.dl.sourceforge.net/project/partedmagic/partedmagic/Parted Magic 4.11/pmagic-4.11.iso.zip
מחלצת את הזיפ ומה שיש לך זה קובץ ISO עכשיו יש שני אפשרויות
1. או להתקין וירטואל בוקס ולהריץ אותו משם
או לצרוב אותו כמו ISO לדיסק ולעשות רסטרט למחשב הוא יעלה את הדיסק לבד אחרי שהוא העלה את הדיסק את ניגשת לפאנל התחתון יש שם טרמינל או מסוף בעברית את פותחת ומקלידה את הפקודה הזאת
קוד:
ddrescue /dev/cdrom1 /Desktop/NameFile.iso

(כן שם הפקודה נקראת ddrescue בלי קו תחתון כמו שאצלי)
זהו מה שנשאר לך לעשות זה לחכות שהוא יסיים ויש לך את הקובץ אותו את חייבת להעתיק לאון קי כי אחרי שתפעילי את מחשב מחדש כל מה שהיה יעלם כי הוא לא כותב שום דבר לדיסק קשיח הכל הוא מריץ מהזיכרון
עוד משהו
עדיף לתת שם באנגלית לקובץ
ויכול להיות שהוא יתן לך לגישה לכוננים של וינדוס ואם כן אז את יכולה להעתיק את זה ישירות בלי להעביר לDOK
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;412893:
שי, זו רק לCD. יש משהו דומה לדיסקים חיצוניים?

תודה מאד מאוד.

דהיינו דיסק אונ-קי???

• הוסף לסימניות
הבעיה שלך בדיסק אונקי היא אחרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;412909:
הנה זה הקובץ אותו את מורידה
http://garr.dl.sourceforge.net/project/partedmagic/partedmagic/Parted Magic 4.11/pmagic-4.11.iso.zip
מחלצת את הזיפ ומה שיש לך זה קובץ ISO עכשיו יש שני אפשרויות
1. או להתקין וירטואל בוקס ולהריץ אותו משם
או לצרוב אותו כמו ISO לדיסק ולעשות רסטרט למחשב הוא יעלה את הדיסק לבד אחרי שהוא העלה את הדיסק את ניגשת לפאנל התחתון יש שם טרמינל או מסוף בעברית את פותחת ומקלידה את הפקודה הזאת
קוד:
ddrescue /dev/cdrom1 /Desktop/NameFile.iso

(כן שם הפקודה נקראת ddrescue בלי קו תחתון כמו שאצלי)
זהו מה שנשאר לך לעשות זה לחכות שהוא יסיים ויש לך את הקובץ אותו את חייבת להעתיק לאון קי כי אחרי שתפעילי את מחשב מחדש כל מה שהיה יעלם כי הוא לא כותב שום דבר לדיסק קשיח הכל הוא מריץ מהזיכרון
עוד משהו
עדיף לתת שם באנגלית לקובץ
ויכול להיות שהוא יתן לך לגישה לכוננים של וינדוס ואם כן אז את יכולה להעתיק את זה ישירות בלי להעביר לDOK
הרבה הצלחה

אדון TREW,
אם תוכל לפרט יותר.
אני מעוניין להעתיק תכולת דיסק DVD לDOK או לתיקיה למשל "1" שנמצאת על מחיצה E שבדיסק הקשיח.
מה הפקודה שאני כותב.
תודה
וסליחה על ההקפצה של האשכול.:)

• הוסף לסימניות
אתה ניגש בדפדפן הקבצים למיקום של התיקיה שלך שאותה אתה רוצה להעתיק
בודק לפני כן איך מזוהה ה-DOK שלך (שוב בדפדפן הקבצים תחת תיקיה media) ואז אתה רושם

קוד:
 ddrescue /dev/cdrom1 /[B]PathToDO[/B]K/NameFile.iso
איפה שמסומן לך במודגש שם אתה שם את הנתיב שלך אם ההתקן שלך זוהה כ-disk
אז הפקודה תראה כך

קוד:
 ddrescue /dev/cdrom1 /media/disk/NameFile.iso

רק בשביל ההבנה / זה התיקיה הראשית ממנה יוצאים כל התקיות האחרות (מקביל לכונן C בערך) כשאתה פותח תיקיה שהיא תחת / נגיד בשם media אז הנתיב שאתה נמצא בו כעת זה /media/ תיקייה הבאה שתפתח תהיה /media/XYZ/ וכן על זה הדרך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה