בעיה בהפעלת המחשב

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב חדש עם ויסטה, לאחר זמן קצר - כמדומה לי לאחר ששדרגתי ל-sp1 - התחיל להתארך ערך של 5 דקות מעת הפעלת המחשב עד שוינדוס מתחיל לטעון, וכל אותו הזמן עומד מסך הראשון (הלוגו של dell).

מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
זה נשמע רציני למדי, אם אין לך שם חומר קריטי הייתי ממליץ להחזיר להתקנה המקורית שהגיע עם הנייד, זה בד"כ בא בדיסק DVD עם המחשב או שאפשר דרך המחשב עצמו לפי איזה קיצור מקשים (אני צריך את המודל המדויק).

גם אם יש לך חומר חשוב שם, אפשר להוציא אותו גם אם הווינדוס לא עולה, ע"י חיבור הדיסק למחשב אחר, וכדו'

בכל אופן אני מאמין שטכנאי מיומן שיראה את זה יש לו סיכוי לא רע לפתור את הבעיה, גם ללא התקנה מחדש.

• הוסף לסימניות
הכל התחיל מהעידכון לא בטוח צריך לבדוק את המחשב

אולם אם כבר הזכרת יש בעיות רבות בהתקנת העידכון הנוכחי תוריד עדכון כדי להעדכן את העידכון ועוד.....

אם היתה מתקין בצורה נכונה היתה פותר את כל הבעיות

הכי מועלה להוריד את קובץ הISO של התוכנה ולהתקין מימנו אחר צריבתו לדיסק

ההתקנה לא תבקש שום עידכון כדי להתקין את העידכון הוא ירוץ כמו כל תוכנה רגילה שאתם מתקינים

קישור להוראות ההתקנה הראשי

http://windowshelp.microsoft.com/Windows/he-IL/Help/133c8953-c9cd-4fa5-8883-03e91bb6f2021037.mspx

קישור להורדת העידכון בדיסק ISO

http://www.microsoft.com/downloads/...B1-E838-420A-B065-83960458E2EC&displaylang=he

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;95205:
זה נשמע רציני למדי, אם אין לך שם חומר קריטי הייתי ממליץ להחזיר להתקנה המקורית שהגיע עם הנייד, זה בד"כ בא בדיסק DVD עם המחשב או שאפשר דרך המחשב עצמו לפי איזה קיצור מקשים (אני צריך את המודל המדויק).

גם אם יש לך חומר חשוב שם, אפשר להוציא אותו גם אם הווינדוס לא עולה, ע"י חיבור הדיסק למחשב אחר, וכדו'

בכל אופן אני מאמין שטכנאי מיומן שיראה את זה יש לו סיכוי לא רע לפתור את הבעיה, גם ללא התקנה מחדש.

אני מציין שוב שסוף סוף נכנס לווינדוס, רק שזה לוקח כמה דקות.

לא נראה לי שהבעיה הוא בוינדוס, כי אפילו ליכנס לsetup אני צריך להמתין כמה דקות עד שעולה על המסך entering setup.

המחשב הוא dell inspiron 530.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אז זה לא קשור בכלל ל SP1 ??

יש לך במקרה איזה דיסק חיצוני של WD ?

או אולי כ.מסך של NVIDIA מסידרה 8000 ?

• הוסף לסימניות
בול, זה היה חשש המשני,

יש לי דיסק חיצוני MYBOOK WD 500GB, ופעם שלפתי ה-USB בהפעלת המחשב, ומאז המחשב נתקע באותו שלב.

אני רואה כאן הדרכה, אבל אני לא מבין אף מלה אחת בדברים אלו.

יש לי לפרק הדיסק? מה זאת IDE? האם יש לי single או master או slave?

• הוסף לסימניות
טוב שניחשתי נכון. :)

אין קשר למה שנכתב שם באתר של WD, שם זה מדובר על דיסק פנימי, אתה מדבר על דיסק SATA שנמצא בתוך מארז USB.

תנסה לא לחבר את הדיסק למחשב רק אחרי שהמחשב כבר עולה ומוכן, ותגיד לי מה קורה. אם בלי הדיסק המחשב עובד טוב, אני אגיד לך מה לעשות אח"כ.

• הוסף לסימניות
לא, גם כשאין הדיסק מחובר לוקח לי כמה דקות עד שוינדוס מתחיל לטעון.

אני רואה שהמחשב נותן לי הודעת שגיאה מתחת לחלון הלוגו, רק שלא ניתן לראותו רק ברגע ממש בין הזמן שמסך הלוגו יורד עד שוינדוס מתחיל לטעון, (אף לא ניתן לתפסו ב-pause).

האם יש איזה מקש-קיצור להסתיר מסך הלוגו שעולה מיד בהפעלת המחשב?

• הוסף לסימניות
יש כונן דיסקטים?
במידה ולא, בדוק אפשרות לבטל אותו בביוס. במידה וא"א, בדוק אפשרויות BOOT שלא יחפש שם.
עמו"כ יתכןן שישנה אפשרות לבטל את הצגת הלוגו של דל, מהביוס.
תראה בחלון ההפעלה אם יש אפשרות להסתיר אותו ע"י לחיצב על מקש מסויים. (תנסה ESC).
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם יש לך כרטיס מסך של NVIDIA תנסה לשדרג את הדרייברים להכי חדשים שיש באתר שלהם. יש להם בעיה עם SP1.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי...
זה נתקע לה לפני המע' הפעלה???

• הוסף לסימניות
מצאתי מקור הבעיה!

יש לי מקלדת ועכבר אלחוטי, וכשהיה ה-receiver מחובר ליצוא usb של המסך אז היה לי הבעיה, אז חיברתי אותו ישר לusb של המחשב, ווינדוס עולה כרגיל.

(המסך הוא דל דגם 2208)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;95210:
הכל התחיל מהעידכון לא בטוח צריך לבדוק את המחשב

אולם אם כבר הזכרת יש בעיות רבות בהתקנת העידכון הנוכחי תוריד עדכון כדי להעדכן את העידכון ועוד.....

אם היתה מתקין בצורה נכונה היתה פותר את כל הבעיות

הכי מועלה להוריד את קובץ הISO של התוכנה ולהתקין מימנו אחר צריבתו לדיסק

ההתקנה לא תבקש שום עידכון כדי להתקין את העידכון הוא ירוץ כמו כל תוכנה רגילה שאתם מתקינים

קישור להוראות ההתקנה הראשי

http://windowshelp.microsoft.com/Windows/he-IL/Help/133c8953-c9cd-4fa5-8883-03e91bb6f2021037.mspx

קישור להורדת העידכון בדיסק ISO

http://www.microsoft.com/downloads/...B1-E838-420A-B065-83960458E2EC&displaylang=he

לצרוב את העדכון לדיסק און קי יהיה יעיל אותו דבר??

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה