כללי בעיה בהתאמות פרופיל צבע

• הוסף לסימניות
אני פותח קובץ אילוס שמקושר למסמך באינדי ומציג באילוס הודעה זו:

מישהו יודע מה עלי לעשות כדי שלא יציג?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 24.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
עזרה ממישהו?
זה עולה לי בכמה מסמכים, ואני רוצה להבין מה הבעיה...

• הוסף לסימניות
או להתאים את פרופיל הצבע. (Edit > Color settings/Assign)
או ללחוץ כל Dont Show ולהתעלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1536459:
או להתאים את פרופיל הצבע. (Edit > Color settings/Assign)
או ללחוץ כל Dont Show ולהתעלם.

אוווווו, כבר חיכיתי לתשובה שלך...

אלו ההגדרות בקובץ המקור ובלינק:
אני לא מבין מה הוא רוצה....?!

קבצים מצורפים

• לכידה1.PNG
    KB 109.6 · צפיות: 13
  • לכידה.PNG
    KB 47.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י HERSHY;1536510:
אני לא מבין מה הוא רוצה....?!
למה נראה לך שאני כן מבין? :cool:
אפילו אדובי כותב לך שהצבעים מסונכרנים...
וכשנעיין קצת נראה, שלאילוסטרייטור אין בכלל את אותו צבע פרופיל כמו באינדיזיין (בברירת מחדל), הגם שסביר להניח ששניהם (North America וכו') הם אותו דבר.
בכל מקרה, מה שאפשר לעשות, זה ללכת לColor Settings באינדיזיין, לעשות Save על הפרופיל המדובר (Purpose2), ולייבא את זה לאילוסטרייטור. והוא יפסיק להציק.

• הוסף לסימניות
רק חבל לעבוד על פרופיל צבע אמריקאי כשבארץ כל הבתי דפוס עובדים על פרופיל אירופאי
(כמו FOGRA וכד')
זה יגרום סטיות צבע בהדפסה, ובמקרים מסויימים עלול להוציא את העבודה ממש לא יפה.
(כתום למשל, יוצא שונה לגמרי בפרופיל האמריקאי)
זה נחוץ רק כשאתה שולח עבודות לדפוס באמריקה

אין סיבה לפחד מהודעות קופצות, עדיף להבין אותן.
אם פרופיל העבודה שלך באילוס מתאים אין סיבה להשמיט אותו (DISCARD) באינדי.
עדיף ללמוד איך להגדיר בעצמך פרופיל לעבודות, ולשנות את ההגדרות כך שהוא תמיד ישאל במקרה של אי התאמה, ואז לבחור את האופציה לשמר (PRESERVE) את הפרופיל.

פרופיל לא נכון יכול להרוס עבודה, או להרוס צבעים של תמונה מיובאת מפוטושופ לאינדי\אילוס
אם גם שמרת את התמונה עם פרופיל לא נכון - במקרים מסויימים זה בלתי הפיך. חבל.

(תעשה חיפוש בפרוג, בעבר עלה פה הרבה חומר בנושא הזה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה