בעיה בהתקנה של מודם סלולרי

• הוסף לסימניות
יש לי מודם סלולרי של zte. אחרי ההתקנה של הממשק שלו, הוא פותח לי דף אינטרנט ששם נמצא ממשק ההפעלה שלו עם ההודעה הזו:

צפה בקובץ המצורף 292152

ואין את הממשק במלואו, כך שאני לא יכול בעצם להפעיל אותו

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 4 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תתקין שוב בלחיצה ימנית > הפעל כמנהל.

• הוסף לסימניות
אוקיי, חבר אותו למחשב, הסר את כל הדרייברים שהתקנת והפעל את המחשב מחדש.
היכנס למנהל ההתקנים, שם גש להתקן הזה ובלחיצה כפולה תחת לשונית "פרטים" בחר באפשרות "מזהי חומרה" מהתפריט הנפתח ותעלה לפה צילום מסך.

• הוסף לסימניות
האם יש לך WIN 10?
יש להם בגרסאות מסוימות בעיית תאימות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2057196:
אוקיי, חבר אותו למחשב, הסר את כל הדרייברים שהתקנת והפעל את המחשב מחדש.
היכנס למנהל ההתקנים, שם גש להתקן הזה ובלחיצה כפולה תחת לשונית "פרטים" בחר באפשרות "מזהי חומרה" מהתפריט הנפתח ותעלה לפה צילום מסך.

טוב, לא הצלחתי להסיר כנראה את הדרייברים כי אני לא רואה דרייברים חסרים במנהל ההתקנים. אבל חיברתי את הסטיק ולחצתי על המאפיינים בהגדרות הרשת, וחיפשתי במנהל ההתקנים את מה שזהה לזה, וזה מה שכתוב במזהה חומרה שלו:

USB\VID_19D2&PID_1403&REV_F155&MI_00
USB\VID_19D2&PID_1403&MI_00

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;2057520:
האם יש לך WIN 10?
יש להם בגרסאות מסוימות בעיית תאימות

כן, יש לי 10. אבל פעם זה עבד לי חלק, רק עכשיו התחילו הבעיות.

ומה עושים? עוברים ל-7? :(

• הוסף לסימניות
תעשה שיחזור מערכת לזמן שעבד ותבטל עדכוני ווינדוס.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שבכל מחשב זה לא עולה לי, אפילו במחשבים עם וינדוס 7 חדש.

זה כנראה משהו ספציפי בנטסטיק, מה נדפק לו?

• הוסף לסימניות
קשה לדעת אבל זה מספיק קיייס כדי לממש אחריות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה