בעיה בהתקנת אדובי גירסת 2018

• הוסף לסימניות
הבעיה: לא נותן לפתוח תוכנות אדובי גירסת 2018
מציג את ההודעה הבאה
לכידה.JPG

מישהו מכיר/ נתקל בבעיה/פתרון
יעזור לי מאוד
המחשב די חזק (מעבד I5) אבל הווינדוס הוא 7.
גירסאות הקודמות עבדו ללא בעיות (הגירסה האחרונה שהתקנתי לפני היה CC2014)

בגדול לא אכפת לי להמשיך בגירסת 2014, הבעיה היא רק שאז שכחתי להתקין את 'אינדיזיין' ועכשיו אני זקוק לזה בגירסה לפחות CC, ובהתקנה לא נותן להתקין שנים אחורה, כך שאולי יש למישהו קישור להתקנה מלאה של גירסה קודמות גם יעזור לי מאוד)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא עזר אצלי
אז אין מה לעשות?

אני יגיד לך את הבעיה למה אני לא משדרג לWIN 10 אולי מישהו יוכל לעזור בזה.
ברגע שאני מתקין ווינדוס 10 מה שקורה זה, שאני מקבל מסך אבל במצב חשוך מאוד ובלי רוב האופציות (משהו ברירת מחדל של ווינדוס כנראה),
ברגע שאני עושה עדכון גירסה לגירסה העדכנית והמתאימה של DELL,
מה שקורה זה כך: המחשב ממשיך לעבוד כרגיל אבל המסך נכבה ללא שום אפשרות הדלקה.

• הוסף לסימניות
לא עזר אצלי
אז אין מה לעשות?

אני יגיד לך את הבעיה למה אני לא משדרג לWIN 10 אולי מישהו יוכל לעזור בזה.
ברגע שאני מתקין ווינדוס 10 מה שקורה זה, שאני מקבל מסך אבל במצב חשוך מאוד ובלי רוב האופציות (משהו ברירת מחדל של ווינדוס כנראה),
ברגע שאני עושה עדכון גירסה לגירסה העדכנית והמתאימה של DELL,
מה שקורה זה כך: המחשב ממשיך לעבוד כרגיל אבל המסך נכבה ללא שום אפשרות הדלקה.

צריך להתקין דרייברים כמו שצריך
ולעשות אולי גם ביטו שינה

• הוסף לסימניות
צריך להתקין דרייברים כמו שצריך
ולעשות אולי גם ביטו שינה
ילמדנו רבנו
מה יוכל להיות יותר תקין מלעשות עדכון לדרייבר שהווינדוס בעצמו יעדכן את הטוב ביותר.
2. מה זה "ביטו שינה" (אולי התכוונת "ביטול שינה"?)

• הוסף לסימניות
ילמדנו רבנו
מה יוכל להיות יותר תקין מלעשות עדכון לדרייבר שהווינדוס בעצמו יעדכן את הטוב ביותר.
2. מה זה "ביטו שינה" (אולי התכוונת "ביטול שינה"?)
הווינדוס לא יודע איזה דרייבר את צריך כמו שהיצרן יודע. הכי טוב זה להיכנס לאתר היצרן ולהוריד דרייבר עדכני.
והוא התכוון לביטול שינה.

• הוסף לסימניות
הווינדוס לא יודע איזה דרייבר את צריך כמו שהיצרן יודע. הכי טוב זה להיכנס לאתר היצרן ולהוריד דרייבר עדכני.
והוא התכוון לביטול שינה.
לא חושב שבמקרה שלי זה יעזור מכיוון שכבר שיצא ווינדוס 10 ניסתי לעדכן, ואז לקחתי את הדרייבר אכן מDELL ואז כבר היה כתוב אצלם שלצערם יש בעיה בדגם המחשב הזה שלא עובד כרגע עם 10.
אבל אולי מאז משהו השתנה.
אנסה לבדוק.

אגב מה הקשר ל"מצב שינה"?

תודה לכולם על העזרה.

• הוסף לסימניות
לא חושב שבמקרה שלי זה יעזור מכיוון שכבר שיצא ווינדוס 10 ניסתי לעדכן, ואז לקחתי את הדרייבר אכן מDELL ואז כבר היה כתוב אצלם שלצערם יש בעיה בדגם המחשב הזה שלא עובד כרגע עם 10.
אבל אולי מאז משהו השתנה.
אנסה לבדוק.

אגב מה הקשר ל"מצב שינה"?

תודה לכולם על העזרה.
מצב שינה יוצר הרבה בעיות שקשורות לכיבוי והפעלה של המסך (מסך. לא מחשב).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה