כללי בעיה בהתקנת אילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
בעיה שהועלתה פה בעבר
רצית לדעת האם כבר יש פיתרון שעובד
שיהיה ניתן להתקין אילוסרייטור ופוטושופ CS3 על אותו מחשב
בינתיים אני עובד על גרסת PORTABLE

ועוד שאלה
האם מישהו יודע איפה אפשר להוריד גרסת נסיון של אילוסטרייטור CS3 בעברית מלאה
באתר של וינסופט יש בכל השפות ורק בעברית הלינק פגום
תודה מראש

• הוסף לסימניות
ספיר סליחה שאני לא עונה, אלא מצרפת עוד שאלה בותו ענין, כך האשכל לא יפול ויהיה פה קצת סדר...
יש לי אינדיזיין cs ואינדיזיין cs2 באותו מחשב, הבעיה היא שהמחשב פותח אוטומטית את כל קבצי האינדיזיין בתוכנה הישנה, ואני לא מצליחה לשנות את ברירת המחדל הזו, האינדיזיין בגרסה הישנה ממילא לא עובד בכלל (כותב שחסר פלאג או משהו כזה), אבל כשהסרתי את התוכנה לגמרי מהמחשב, אז התוכנה המעודכנת- cs2לא עובד
בקיצור הcs2 תלוי בראשון וגם מופרע בגללו.

• הוסף לסימניות
שפירא: דברו על זה שזה חייב להיות אותו גירסה בדיוק. זה נורא מעצבן וגם באדובי מתקשים להביא פתרון אמיתי. נתנו כאן עצה להוריד הכל מקויקסופט, ואז הכל זה באותו גירסה וזה יעבוד. אני עוד לא ניסיתי את זה. ואצלי באמת זה לא עובד. בינתיים.

תקשורת, מה קורה כשאתה עושה: פתח באמצעות, מחפש ידנית את התוכנה CS2, ומשנה את זה לברירה מחדל?
ואם זה גם לא יעזור, כדאי להתקין תוכנה כמו: Your UnInstaller
ולהוציא את הכל מה שנשאר מCS1

• הוסף לסימניות
פתרון הבעייה של "תקשורת" הוא בווינדוס.
צרוך להקליק ימני על האייקון של אחד מהקבצים של אילוס, ואחר כך על Properties ובטאב General ללחוץ על Change ולחפש את התוכנה שאתה רוצה שזה יפתח.

• הוסף לסימניות
ונתנו, את זה אני גם יודעת, אבל בדרך שאתה כותב, אין למצוא את תוכנת cs2 וכשאני אומרתלו שאני אחפש לבד (עיון) ואני מסמנת cs2 הוא פותח csולא מתייחס אלי

• הוסף לסימניות
מצטרף לבקשת תקשורת:

יש לי אינדיזיין 2, CS, וCS2
כשעושים DOUBLE-CLICK על FILE,
כל פעם הוא פותח את אינדיזיין 2!!!

כבר הרבה פעמים נסיתי לשנות את ההגדרות, אבל ממש אי אפשר!
בדיוק כמו שכתבה תקשורת הוא פשוט לא רוצה בשום אופן!!!

נו, ונתנו איך אתה קורא לזה
"אתגר יומי"?
ונראה מה יהיו חלומותיו...

• הוסף לסימניות
קארעל אדרבא, אנחנו מנסים ביחד לעזור.
מה כבר עשית כדי להתגבר על הבעיה?
את מה שמושיקו כותב כבר ניסית?

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולך ל:
Start
Run / Regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE
INDESIGN
Apllication Key
ושם משנה את המיקום לאיפה שנמצא התוכנה האמיתית
לפעמים זה מסובך יותר, ויש כמה מקומות שאדובי מכניס ברגיסטרי את ה Apllication Key של התוכנה, ולכן אפשר להיעזר עם הFIND של הרגיסטרי, פשוט לכתוב שם INDESIGN, ולבדוק אם בתיקייה שהוא נעצר שם יש איזה מקום איפה שכתוב המקור של התוכנה, ולשנות למיקום המדוייק. (עם F3 אפשר לחפש את הבא)

כדאי לעשות SYSTEM CHECK POINT שנמצא בסיסטם ריסטור (start/run/msconfig, ושם יש Laungh System Resore, ולשמור נקודת שמירה למצב המחשב כמו עכשיו, ככה שאם אתם מקלקלים משהו שיוכל תמיד לחזור למצב הקודם)

• הוסף לסימניות
עברית חובה?
התחל: הפעלה: והשאר זה כבר באנגלית. (ככה אני חושב)
ז"א, בהפעלה, אתה מכניס את המילים:
Regedit
ולוחץ על אנטר

• הוסף לסימניות
ונתנו שכויעח על נסיון העזרה.
כבר כתבתי שניסיתי כל אלו הדברים שהבאת וגם מה שהביא מאשיקא בלי תועלת.

ניסיתי עכשיו גם ב REGEDIT (שזה חדש לגמרי בשבילי),
ולא מצאתי תחת אינדיזיין בשום מקום את ה Apllication Key.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SAPIR0001;55401:
שכחתם לגמרי מהבעיה שלי

לא שכחו. ונתנו כבר ענה לך על זה.

נכתב ע"י ונתנו10;55248:
שפירא: דברו על זה שזה חייב להיות אותו גירסה בדיוק. זה נורא מעצבן וגם באדובי מתקשים להביא פתרון אמיתי. נתנו כאן עצה להוריד הכל מקויקסופט, ואז הכל זה באותו גירסה וזה יעבוד. אני עוד לא ניסיתי את זה. ואצלי באמת זה לא עובד. בינתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קארעל8;55553:
ניסיתי עכשיו גם ב REGEDIT (שזה חדש לגמרי בשבילי),
ולא מצאתי תחת אינדיזיין בשום מקום את ה Apllication Key.

עשית חיפוש בכל הרגיסטרי, ולא מצאת בשום מקום תיקיה של אינדיזיין, ושיהי' שם כתוב באחד הקבצים: איפה לחפש את התוכנה?

• הוסף לסימניות
ונתנו, בראווא!!!

קיימת מצות עזוב תעזוב עמו.
HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
CLASSES
APPLICATIONS
INDESIGN.EXE
SHELL
OPEN
COMMAND
ובחלון בצד ימין RIGHT-CLICK על DEFAULT
MODIFY
ולהכניס את האדרעס הנכונה של הגירסא שרוצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה