בעיה בהתקנת אנטי וירוס

• הוסף לסימניות
הורדתי מכאן בעזרת בעל מנגן את אנטי וירוס אוירה.
ניסיתי להתקין אותו וקבלתי הודעה כאילו כבר מותקנת לי התוכנה במחשב והוא מוחק אותה:
צפה בקובץ המצורף 77486

לחצתי על yes והגיעה ההודעה השניה שלא כ"כ הבנתי מה היא באה לומר:
צפה בקובץ המצורף 77487

לחצתי על yes והגיעה ההודעה השלישית:
צפה בקובץ המצורף 77488

מי יכול לעזור לי ולהסביר מה פשר הדבר?
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• הודעה 1.jpg
    KB 113.4 · צפיות: 13
  • הודעה 2.jpg
    KB 118.5 · צפיות: 12
  • הודעה 3.jpg
    KB 67.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לא מבין את האנגלית...

יש אנטיוירוס כעת על המחשב?
אם כן, יש להסיר אותו ולהפעיל את המחשב מחדש לפני התקנת אנטיוירוס אחר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך על התגובות המהירות.
זו בדיוק הבעיה, שאין לי אנטי וירוס מותקן במחשב.
מה שנראה לי זה, שאת האנטי וירוס שהיה לי (כבר שכחתי מה הוא היה...) מחקתי בצורה לא נכונה ועכשיו אני לא יודעת איך למצוא אותו כדי למחוק אותו לחלוטין מהמחשב.
מי יודע מה עושים במקרה כזה?

• הוסף לסימניות
התחל >לוח הבקרה >הוספה והסרה של תוכניות.
אפשר לראות צילום מסך משם?

• הוסף לסימניות
כבר בדקתי שם ואין שם את התוכנה.
אולי יש משהו אחר?

• הוסף לסימניות
זה מה שאני רואה במרכז אבטחה.
מה צריך לעשות?

קבצים מצורפים

• מרכז אבטחה.jpg
    KB 144.5 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה