עזרה בעיה בהתקנת וואצאפ על המחשב

• הוסף לסימניות
פתוחה
היה לי וואטסאפ אבל פתטאום התוכנה נעלמה ולא מצליחה הלתקין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות את זה אז זה מחבר את הוואטסאפ של המכשיר שאיתו עשיתי את זה...
(ביקשתי ממישהו פלאפון חכם בשיל הסריקה אבל זה מעלה לי את הוואטסאפ שלו..)
ברור

את צריכה לפתוח וואצאפ משלך על המכשיר

אמנם א"א 2 וואצאפ על מכשיר אחד, אז תפתחי ווצאפ עסקי למספר שלך, ככה אפשר 2 על מכשיר אחד.

• הוסף לסימניות
ברור

את צריכה לפתוח וואצאפ משלך על המכשיר

אמנם א"א 2 וואצאפ על מכשיר אחד, אז תפתחי ווצאפ עסקי למספר שלך, ככה אפשר 2 על מכשיר אחד.
אבל אין לה מכשיר
ויש אפשרות ע"י תוכנה שמותקנת על המחשב ומדמה אנדרואיד

• הוסף לסימניות
אבל אין לה מכשיר
ויש אפשרות ע"י תוכנה שמותקנת על המחשב ומדמה אנדרואיד
היא אמרה שיש לה מישהי עם מכשיר שיכולה להוריד לה.

התוכנה תוקעת את המחשב.

• הוסף לסימניות
צילום מסך של מה?
יש את המסך הזה:
1682330986820.png

• הוסף לסימניות
להתקין את תוכנת LDPLAYER.
אני מנסה להתקין וכותב הורדה נכשלה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי כבר לעשות את זה התוכנה LDPLAYER מופיעה שם באפור ושתי האופציות או הסר התקנה וערוך שתיהם אפורות... אי אפשר ללחוץעל זה.
תודה רבה על העזרה.

• הוסף לסימניות
לי גם היתה את אותה בעיה, כיביתי את האנטי וירוס, וזה עזר

• הוסף לסימניות
הורדתי את BlueStacks, איך אני מגיעה שם למה שסורק את הקוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה