בעיה בהתקנת סינון K9 במחשב בעבודה

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתקין את K9 (סינון אינטרנט) על המחשב בעבודה (נייד) - עם אינטרנט אלחוטי. אני מחוברת לרשת האלחוטית של העבודה. יש גישה רגילה לאתרים. אבל כשאני מנסה להתקין את K9, ומכניסה לו את הססמא לאחר שנרשמתי לאתר וקיבלתי ססמא - אז התוכנה אומרת שהיא לא מצליחה להתחבר לרשת כדי לבדוק את הססמא מול האתר. זה נשמע לי משונה. מצד אחד יש לי גישה לאתרים וביניהם לאתר של K9 שבו נרשמתי וממנו קיבלתי את הססמא, ומצד שני התוכנה לא מזהה את זה.

תודה לכל מי שיוכל לעזור.

• הוסף לסימניות
יכול להיות ש K9 משתמש בפורט או פרוטוקול שחסום ברשת הזאת.
בשביל גלישה באינטרנט צריך רק פרוטוקול TCP פורט 80. ופורט 53 בפרוטוקול UDP בשביל DNS.

לדעתי תבדקו עם התוכנה הזאת.
www.wireshark.org
זה מנטר לפי חבילות. מסתבר שזה חבילה ראשונה TCP שנשלחת וכנראה לא חוזר כלום אז הוא מנסה לשלוח שוב ושוב את אותה חבילה.

• הוסף לסימניות
אהה. הבנתי. האם יש פתרון לזה?? מאד מפריע לי שאין לי חסימה הגונה.

• הוסף לסימניות
אם תזהו את הפורט הנחסם תלכו למי שמנהל את הרשת של מקום העבודה. שיפתח את הפורט הנדרש.

• הוסף לסימניות
זה לא אפשרי. מדובר בחברה גדולה עולמית (הייטק) של מאות ואלפי עובדים. אי אפשר ואין עם מי לדבר בכאלה דברים.
אני מחוברת לרשת הראשית של החברה. ובשבילי לא יעשו כזה דבר. יש פתרון טוב אחר?? אני ממש אשמח.

• הוסף לסימניות
אולי תנסו להתחבר דרך רשת אחרת תחילה ולאחר מכן חזרו לרשת הזאת.

• הוסף לסימניות
סיון אפשר לנצל"ש?
(אם לא אני אערוך את ההודעה..)
אני מחפשת ג"כ סינון לעבודה, משהו שיהיה מותקן רק על המחשב שלי..
יש למשהו נסיון עם ה-K9?
פרטים נוספים?
לינק להורדה?
משהו מומלץ יותר?

תודה!
תמר:)

• הוסף לסימניות
יש כאן אשכול

יש פה גם קישור לקובץ PDF עם STEP BY STEP (צעד אחר צעד) בעברית!!!! לK9. כולל צילומי מסכים מתורגמים לעברית.
(צפה בקובץ המצורף 220250) יש לשנות את הסיומת מ RAR אל PDF - עשיתי זאת כי הPDF היה גדול מידי בשביל להעלות.

בהצלחה!!

חפשי גם K9 ברחבי הפורום יש הרבה.

קבצים מצורפים

• k9.rar
    1.9 MB · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה