בעיה בהתקנת תוכנת OCR

• הוסף לסימניות
אני צריך דחוף את התוכנה OCR הורדתי אותה מהאתר חינם בחינם וזה כותב לי הודעת שגיאה כזו "אין אפשרות להפעיל את התוכנית מאחר ש- libgdk_pixbuf-2.0-0.dll חסר במחשב שלך. נסה להתקין מחדש את התוכנית כדי לפתור בעיה זו" התקנתי שוב וזה לא עזר.
מה הבעיה? וכיצד אני מטפל בזה?

תודה!

• הוסף לסימניות
היי
אני יכול להביא לך את הקובץ, תוסיף את זה לתיקיה של התוכנה עם יש תת תיקיה אז איפה שנמצא הקובץ שמפעילים
צפה בקובץ המצורף 125782

קבצים מצורפים

• libgdk_pixbuf-2.0-0.zip
    KB 47.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תודה!
עכשיו הוא כותב לי שחסר libglib-2.0-0.dll
למה חסרים כ"כ הרבה רכיבים יתכן שחסרה מערכת שלמה?

• הוסף לסימניות
תודה!
עכשיו הוא כותב לי שחסר libglib-2.0-0.dll
למה חסרים כ"כ הרבה רכיבים יתכן שחסרה מערכת שלמה?

• הוסף לסימניות
אולי זה קשור למערכת GTK?

• הוסף לסימניות
כי אתה מתבסס על GTK ומי שארז את התוכנה לא שילב את כל הסיפריות של GTK בתוכנה מתוך מחשבה שיש לך אום כבר על המחשב, במידה ותרצה לפתור את בעיית ה-GTK שלך לעוד הרבה זמן תתקין את תוכנת GIMP בסך הכללי GTK זה הטול קיט שלה (Gimp ToolKit)

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנת OCR מדובר?

• הוסף לסימניות
ocr בעברית, תוכנה שניתן להוריד אותה בחינם מהאתר "חינם בחינם"

• הוסף לסימניות
חסום לי
מה השם המלא שלה?

• הוסף לסימניות
לפי איך שזה נשמע אתה מדבר על התוכנה של קובי זמיר
וזה מה שקורה אגב כשלא מורידים מאתר המפתח
http://hocr.berlios.de/screenshots.html

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה