בעיה בזיהוי וירוסים באנטי וירוס אוירה AVIRA

• הוסף לסימניות
יש לי במחשב הנייח אנטי וירוס חינמי של אוירה AVIRA, וחשבתי שהוא עובד כמו שצריך, עד שהבת שלי הביאה כרגיל מהסמינר את הדיסקאונקי שלה מפוצץ בוירוסים, והתיקיות מסומנות רק כקיצורי דרך כו'. עשיתי בדיקת וירוסים ע"י אוירה AVIRA והוא הוציא הודעה שאין כלום. [אגב כעת שמתי לב שתמיד הוא מוציא לי הודעה שאין כלום... הוא מעודכן בכל יום!].
לקחתי את הדיסקאונקי והכנסתי למחשבי הנייד שבו יש לי אנטיוירוס נוד32 והוא גילה לי 35 סוסים טרויאנים ושאר מרעין בישין!
מחקתי אותם, והתיקיות חזרו לעצמן...

מה אתם אומרים על כך?

• הוסף לסימניות
כשמכניסים USB האנטיוירוס רק מוודא שאין הפעלה.
הוא בפירוש לא סורק את התיקיות שמה בלי בקשה מפורשת.
בזה משתווים NOD32 וגם AVIRA.

זה ברור שNOD32 טוב בהרבה מAVIRA, הוא בכלל מהטובים ביותר, אך הוא לא חינמי.
גם אנטיוירוס חינמי עושה את העבודה אבל טבעי שמסחרי יהיה יותר טוב (למעט כמה ידועים לשמצה).
ספציפית עם אוירה אני גם התאכזבתי קשות לאחרונה, ואני משתמש עם אווסט.

• הוסף לסימניות
לשמח-
אני עם אווסט ממש התאכזבתי לאחרונה.
לא נותן תמורה לזמן ההורדה שלו... (מה לעשות שהוא גם בחינם...).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1114588:
לשמח-
אני עם אווסט ממש התאכזבתי לאחרונה.
לא נותן תמורה לזמן ההורדה שלו... (מה לעשות שהוא גם בחינם...).

מבין החינמיים בינתיים הוא מככב אצלי הכי למעלה.
אבל אני משתמש בו בקושי חודשיים.
התקנתי אותו לאיזה עשרה אנשים.
יש לו חסרונות ברורים אבל בינתיים, הוא עדיין אלטרנטיבה מועדפת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1114560:
כשמכניסים USB האנטיוירוס רק מוודא שאין הפעלה.
הוא בפירוש לא סורק את התיקיות שמה בלי בקשה מפורשת.
בזה משתווים NOD32 וגם AVIRA.

אני מדבר במצב שבו אני מבצע סריקה במיוחד על הדיסקאונקי, לא כשהוא אמור לזהות לבד, והאוירה מודיע לי שהכל נקי, והנוד32 מזהה 35 סוסים טרויאנים וכו'. מדובר שאני יודע שהוא נגוע, כפי שפירטתי - שהתקיות הפכו לקיצורי דרך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1114606:
אני מדבר במצב שבו אני מבצע סריקה במיוחד על הדיסקאונקי, לא כשהוא אמור לזהות לבד, והאוירה מודיע לי שהכל נקי, והנוד32 מזהה 35 סוסים טרויאנים וכו'. מדובר שאני יודע שהוא נגוע, כפי שפירטתי - שהתקיות הפכו לקיצורי דרך.
בוירוס הזה- אווסט גם לא מצא, דברים שהנוד כן.
כמו"כ, לוירוס הזה המלוורבייטס הכי מומלץ (יש גירסאות של הוירוס שמתחזים לקובץ מערכת אמיתי בsystem32, וברגע שהאנטי וירוס מוחק את הוירוס המערכת נתקעת בעלייה הבאה, והנוד, לא יודע חכמות- הוא מוחק.
אבל המלוורבייטס, מוחק ומחליף לקובץ המקורי.
אי לכך, הכי טוב, זה לבדוק ראשית עם המלוורבייטס, ולתת לו לסיים עד הסוף!!!, ורק אחרי הפעלה מחדש לסרוק עם האנטי וירוס אם עוד נשאר משהו.
פרט חשוב נוסף, לעדכן את המלוורבייטס, היות והגירסה האחרונה היא מלפני שנה, ובלי עדכון של הגירסה היא לא שווה מידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1114631:
כמו"כ, לוירוס הזה המלוורבייטס הכי מומלץ

תתפלא לשמוע שסרקתי גם עם המלוורבייטס וגם הוא לא מצא כלום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1114631:

לא נוכחתי בינתיים.
התמודדתי עם כמה וכמה סוגים מהמודרניים שבהם, כאלו שהאוירה לא הצליח.
הנוד כמובן הצליח אבל גם האווסט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1114133:
יש לי במחשב הנייח אנטי וירוס חינמי של אוירה AVIRA, וחשבתי שהוא עובד כמו שצריך, עד שהבת שלי הביאה כרגיל מהסמינר את הדיסקאונקי שלה מפוצץ בוירוסים, והתיקיות מסומנות רק כקיצורי דרך כו'. עשיתי בדיקת וירוסים ע"י אוירה AVIRA והוא הוציא הודעה שאין כלום. [אגב כעת שמתי לב שתמיד הוא מוציא לי הודעה שאין כלום... הוא מעודכן בכל יום!].
לקחתי את הדיסקאונקי והכנסתי למחשבי הנייד שבו יש לי אנטיוירוס נוד32 והוא גילה לי 35 סוסים טרויאנים ושאר מרעין בישין!
מחקתי אותם, והתיקיות חזרו לעצמן...

מה אתם אומרים על כך?
מישהו פעם אמר לי שהאוירה החינמי צריך כל שנה להתקין מחדש כי נגמר לו הרשיון
ואני חושב שיש סיכוי שזה אכן היה הבעיה
(ואולי באמת המומחים פה יגידו לי האם הדבר הנ"ל יש בו ממש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1114698:
מישהו פעם אמר לי שהאוירה החינמי צריך כל שנה להתקין מחדש כי נגמר לו הרשיון
ואני חושב שיש סיכוי שזה אכן היה הבעיה
(ואולי באמת המומחים פה יגידו לי האם הדבר הנ"ל יש בו ממש)

לא מתיימר להיות מומחה אבל לא. זה לא נכון ולא סיבה.
מה גם שאוירה אצלי נתן הכשר לוירוסים מובהקים רבע שעה אחרי התקנה של גירסה ששוחררה יום קודם...
(האמת שגירסת התוכנה כמעט לא מעלה ומורידה, אלא מסד נתוני הוירוסים).

עוד חיסרון יש לאוירה זה החלון הקופף שלו, שיותר קשה ל"סדר" אותו מאשר להפוך עותק של נוד32 לחוקי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה