כללי בעיה בזיכרון RAM

• הוסף לסימניות
משום מה יש פעולות שאני מנסה לבצע בפוטושופ והוא מביא לי הודעת שגיאה המצ"ב למישהו יש מושג מה זה לכאורה זה בעיה בזיכרון RAM הראם שלי הוא 4 GB כך שזה קצת מוזר לי אולי אפשר לבצע איזושהוא ניקוי לראם או שינוי בהגדרות התוכנה שתנצל יותר ראם. מישהוא נתקל מישהו יודע????

קבצים מצורפים

• בעיה בRAM.jpg
    KB 57.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אם אני זוכר נכון לתוכנה יש הגדרה בכמה ראם להשתמש תסתכל בהגדרות של התוכנה תספר לנו מה לא מצאת
חוץ מזה תעשה בדיקת ראם יכול להיות ששם הבעיה אני עם לי נוקס אז יש לי את זה מובנה במערכת
אז או שתוריד לינוקס לדיסק ותעשה את הבדיקה או ש... תחפש תוכנה לווינדוס אני לא מכיר (לא עניין)

• הוסף לסימניות
ובכן! השבוע נתתי את המחשב שלי להגדלת זיכרון RAM עקב בעיה דומה מה שניסיתי לעשות לפני זה (כמו להגדיל בתוכנה עצמה את גודל השימוש בזיכרון. או מחיקת קבצים כבדים מהמחשב) לא עזר. ולכן אין מנוס מההגדלה, וניתן להגדיל עד כמה שאני יודע בכפול מהזיכרון הקיים במחשב אחרי ההגדלה התוכנה עובדת יופי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה