עזרה בעיה בחיבור נטסטיק למחשב. מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
יש לי נטסטיק חדש ואיכותי דור 4 עם וויפיי.
הבעיה היא שהוא מתחבר רק בwifi. הוא קולט את המחשב כשקע טעינה...
כלומר - אני מחברת אותו למחשב, ולא מוצאת שום אופציה להתקין אותו.
הוא מחובר למחשב אבל האינטרנט עובד דרך הwifi.
אציין שניסיתי לחבר אותו למחשב אחר, ולא היתה הבעיה הזאת. אז אני צריכה להבין מה הבעיה במחשב שלי שהוא לא מזהה את החיבור?
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
פעם קרה לי דבר כזה,
הייתי צריכה להסיר קודם כל התקנה אחרת - של נטסטיק אחר, ואז הכנסתי שוב ועבד.
בעוד פעם, היתה מדבקה על הבטריה... אבל נראה שזה לא מה שקורה לך, כי במחשב אחר זה עובד.

• הוסף לסימניות
אציין שניסיתי לחבר אותו למחשב אחר, ולא היתה הבעיה הזאת. אז אני צריכה להבין מה הבעיה במחשב שלי שהוא לא מזהה את החיבור?
ניסית פשוט עם פותר הבעיות של וינדוס ?
לי פעם היה בעיה בנטסטיק חדש מחברה טובה שלא היה מעוניין להתחבר לאינטרנט בכלל וגם לדף ההגדרות הוא לא התחבר
וניסיתי ביחד עם הסוכן (שהוא מקצוען בתחומו ומכר כאלו סטיקים לעשרות) לעשות כל מיני פעולות ולא עזר.
עד שניסיתי להפעיל את ה'פותר בעיות' של וינדוס וזה פתר לי את הבעיה !
וגם אם הוא לא יפתור, אולי הוא יכתוב מה הבעיה

• הוסף לסימניות
אצלי בדרך כלל פותר הבעיות של ווינדוס נותן פתרונות של ילד בן 3...
בכל אופן - הבעיה הסתדרה ב"ה. מה שקרה זה שהפעלתי מחדש את המחשב, ומיד שהכנסתי אח"כ את הנטסטיק - הכל עבד.
אז תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה