בעיה בחיפוש בפרוג.

• הוסף לסימניות
נתקלתי ב2 בעיות כשאני מנסה לבצע חיפוש:
1)כשאני מנסה לחפש משהו עם שתי מילים הוא מפצל לי לדוגמא קרית גת, מביא קריה בנפרד וכך גם קרית ספר ועוד קריות נאמנות רבות. אפילו שקרית גת קיימת בהודעות.
2) מילים בנות 2 אותיות אינו מחפש כלל הוא מודיע שהן נפוצות מידי ויש לחפש מילים אחרות לדוגמא: גת, פח, רב וכו?
אשמח שתחכימוני מניסיונכם.

• הוסף לסימניות
הולכים לגוגל וכותבים לו
site:http://www.prog.co.il XxXxXxX

איפה שהאיקסים שמים את מילת החיפוש והופ יש לך חיפוש של גוגל על המשפט שרצית רק בתוככי פרוג.

לא הבנת? לא נורא. תוכלי לחפש דרך פה בחיפוש של גוגל :)
http://www.prog.co.il/index.php

• הוסף לסימניות
תודה עזרת לי מאוד, ניסיתי את 2 הדרכים והחכמתי.

• הוסף לסימניות
אם לא הכרת את זה אז מן הסתם את לא מכירה כלים נוספים שיש למנוע החיפוש של גוגל

הכנסת משפט חיפוש בתוך גרשיים "חיפוש כזה למשל" יחייב את מנוע החיפוש למצוא לך רק את הרצף של המילים האלה.

לרוב מה שכתבתי למעלה מגיע בשילוב כלי נוסף והוא + כשאני כותב מילה+מילה נוספת המנוע יביא לי תוצאות של שתי המילים בנפרד כך שאני אני כותב "יום חדש"+"ערב טוב" הוא יצטרך לתת לי תוצאות שמכילות את שתי הערכים.

חיפוש מילה בעלת דו משמעות
במידה וארצה לחפש מידע על תוכנת בלנדר רוב הסיכויים שאקבל מידע על מעבדי מזון, לכן השאילתא שאזין תהיה "בלנדר" -"מעבד מזון" כשהמינוס צמוד למילה שאותה איני רוצה שתופיע.

יש עוד הרבה חוקים אבל אלו שימושיים ברמת היומיומי

• הוסף לסימניות
גם לי

• הוסף לסימניות
כן יש עוד הרבה, ממש הרבה השאלה כמה זה יהיה אצלכם בשימוש
לקוח מפה

קבצים מצורפים

• איך לחפש בגוגל.doc
    KB 34.5 · צפיות: 37

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה