בעיה בחסימת הג'ימייל - באזז

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י באג;638934:
סורי , טעות מקודם נחסם לי משהו אבל זה פתוח...
אז אתרוג לא יותר טובים
כולם באותה סירה...

ביניים הפתרון הוא הביטול

אצלי באתרוג זה לא חסום לגמרי

אבל החיפוש שלו חסום שזה עיקר הבעיה.

אתרוג עשו את זה ע"י תוכנה, ועם אישור שלי לעשות חסימה גם לאתרים מאובטחים.

• הוסף לסימניות
אולי אני נאיבית,
אין לי באזז בג'ימייל, נראה לי שביטלתי אותו בפעם הראשונה שנכנסתי לג'ימייל ואין לי מושג איך מחזירים.

• הוסף לסימניות
"לשם שינוי" תודה רבה על כל הטירחה!
אבל כפי שהגדיר "שש" עיקר הבעיה היא ה"חיפוש",
ולזה לא צריך להיות מקושרים לאנשי קשר וכד', רק להפעיל את הבאז מחדש.

כנראה שהפיתרון זה אתרוג...
או שאנשי "נתיב" יגיבו. יש להם כאן ניק...

• הוסף לסימניות
למה אצלי באתרוג זה לא חסום? זה מובנה אוטומטי לכל לקוחות אתרוג או שצריך לבקש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שש;639418:
אצלי באתרוג זה לא חסום לגמרי

אבל החיפוש שלו חסום שזה עיקר הבעיה.

אתרוג עשו את זה ע"י תוכנה, ועם אישור שלי לעשות חסימה גם לאתרים מאובטחים.
...

• הוסף לסימניות
א. אל תצפה שכל הודעה שתכתוב באחד מהפורומים כאן אוטומטית תקבל תגובה של נתיב כי "יש להם כאן ניק...". אם לא שמישהו היה מפנה אותי לאשכול לא הייתי מודע לקיומו.

ב. הושקעו מאמצים בלחסום את באזז ולהשאיר את ג'מייל עובד אולם כל נסיון שנעשה בכיוון לא צלח וגרם לכך שג'מייל חדל לעבוד. זה לא אומר שהתייאשנו אלא שלעת עתה לא הצלחנו.

ג. מה שפתוח בנתיב פתוח לאחר התייעצות עם הגורמים נותני ההכשר. ג'מייל אינו נכלל בחבילת אתרי ברירת המחדל אולם מי שמבקש אותו מקבל גישה אליו

בצד הדברים אני חייב להגיד. אני מאוד מקווה בשבילך שאתה לא חושב שעל ידי איומים משיגים כל דבר שלא השגת בדרך אחרת.

• הוסף לסימניות
א. תודה רבה על התיחסות.

ב. אני לא מנסה לאיים כי אני יודע שאין על מי, אני באמת באמת רוצה שזה יהיה חסום! ואין לי שום אינרטס אחר!

ג. האם האדם הפשוט כמוני יכול לדבר גם עם הגורמים נותני ההכשר? אשמח מאוד.
תודה.

נ.ב.
לא בשביל משהו, אם אתרוג הצליחו לחסום, אולי תתיעצו איתם? או שזה סוג חסימה אחר?

• הוסף לסימניות
דבר נוסף ששכחתי להגיד:
כל ההתבטאות שלי וה"איומים" שלי כאן זה רק בגלל שאני מאוד מאוד נהנה מנתיב,
ואני יודע שאין שום גוף שחוסם יותר טוב,
ולכן מצערת אותי הבעיה היחידה (!) הזאת.

• הוסף לסימניות
לא ברור בכלל איך נותנים הכשר על זה כנראה שזה עדיף מכלום.
בחיפוש תמונות רואים ג"כ דברים מזעזעים.

אנחנו הורדנו את באז. הורדנו את GMAIL ואין את באז ובמקומו הגדרנו את אאוטלוק להשתמש בשרת של GMAIL

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי כך,
אבל אני רוצה שיהיה חסום לכולם, או שיסדרו את זה.

ואחזור שוב שאשמח לדבר עם הגורמים נותני ההכשר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;639430:
אולי אני נאיבית,
אין לי באזז בג'ימייל, נראה לי שביטלתי אותו בפעם הראשונה שנכנסתי לג'ימייל ואין לי מושג איך מחזירים.

אולי גם אני נאיבית... מעולם לא נתקלתי במשהו בעייתי בבאז הזה. היה איזה תקופה שאנשי קשר שלי בצ'אט יכלו להגיב לי על הסטטוסים שכתבתי, ואח"כ ראיתי שיש אפשרות לחסום את זה 'השבת את באז' וזה מה שעשיתי.

• הוסף לסימניות
איך שהבנתי (אני לא מכיר ומעולם לא ראיתי איך זה נראה) זה דומה לפייסבוק.
פייסבוק - נחסם ע"י נתיב
וגם זה אמור להחסם - גם אם זה רק דומה.

----

והלוואי שאשכול זה לא יסתיים רק בדעות של חברי פרוג היקרים,
אלא יהיה גם משהו מעשי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה