כללי בעיה בטקסט בפוטושופ

• הוסף לסימניות
שלום ובוקר טוב!
יש לי בעיה בפוטושופ, והיא שכל פעם שאני סוגר קובץ PSD עם טקסט לPDF הוא מפיק לי PDF עם ג'יבריש במקום מלל.
זה קורה כמעט בכל פונט, גם בפונטייפ וגם בגוטמן וגם בפונטביט - בקיצור בכולם...

מי שנתקל בבעיה, או יודע פתרון (אול בהגדרות הסגירה של הPDF) אשמח לשמוע.

(אני יושב על פוטושופ CS6)
(אני משאיר את שכבת הטקסט בלי רסטר - בכוונה, אני רוצה לשמור על האיכות של הטקסט)

• הוסף לסימניות
File > save as
בחלון של שם הקובץ תסמן ב-V את layers ואת גם Save as copy

• הוסף לסימניות
מחילה, מה זה קשור לבעיה שלי?
גם ניסיתי את זה, וזה לא עזר.
בכל אופן, תודה.

• הוסף לסימניות
קובץ עם שכבות טקסט שנשמר כ-PDF, לעיתים יוצר בעיות בהצגתו, כאשר הבעיה השכיחה ביותר היא שהטקסט פשוט נעלם. נתקלתי המון פעמים גם בקובצי ג'יבריש וטקסטים מוזרים כאלה ואחרים אך לא מתוכנת פוטושופ ממה שידוע לי.
מכאן הקשר, לשאלתך.

באשר לעניין הג'יבריש,
במידה שהגופנים עובדים בצורה תקינה בתוכנות אחרות, ב-Word לדוגמה,
הרי שהבעיה טמונה בתוכנת פוטושופ עצמה, מה שמוביל לשאלה הבאה:
האם הבעיה החלה יום בהיר אחד, או שמא מההפעלה הראשונה שלאחר ההתקנה?

אם הטקסט התג'רבש רק באחרונה, שווה לנסות לאפס את כל הגדרות התוכנה.
אם כך היה מאז ההתקנה, אזי להסיר ולהתקין את התוכנה מחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה