כללי בעיה ביבוא מסמך וורד לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
מסמך הוורד המצו"ב גורם לאינדיזיין לקרוס ביבוא עם הסגנונות.
בלי הסגנונות ועם העיצוב - הרוב נדרס משום מה.
בלי הסגנונות ובלי העיצוב -לא טוב לי, אני זקוק להדגשות לצבעים לקוים ולגדלים, לשם חיפוש והחלפה אח"כ.
תודה צדיקים.

קבצים מצורפים

• סיכום הלכות ששמחות הכנה ליבוא1.rar
    KB 415.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הקפצה. דחוף הצילו

• הוסף לסימניות
מאיפה זה נדרס? שנוכל לבדוק את הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1793596:

תודה רבה! אפשר הסבר מה עשית?
אני מקוה שהסגנונות וורד לא יגרמו לשום נפילה או משהו. (קורה לי לפעמים שביצוע פעולה על סגנון וורד בעייתי או נסיון להחליפו בסגנון אחר מפיל את התוכנה.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1793606:
מאיפה זה נדרס? שנוכל לבדוק את הבעיה.

כמו שכתבתי, ביבוא עם עיצוב ללא סגנונות נעלם רוב העיצוב. מה שצבעוני מגיע שחור (חוץ מסגנון אחד - הסעיפים שבכחול בהיר)
בכ"א אנסה מחר לעבוד על מה ששלחת בתקוה שזה יעבוד טוב.
תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה