כללי בעיה בייצוא להפרדות צבע (?)

• פותח הנושא om
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צריכה לשלוח מחר קובץ להדפסה בשני צבעים.
ביצעתי הדפסה לPDF עם הגדרה של שני הצבעים שלא אמורים להופיע - והקובץ לא לבן לחלוטין...
זה מופיע לי בכמה אובייקטים - בדפים בודדים מתוך חוברת של עשרות עמודים, שלא הצלחתי להבין באינדיזיין ממה זה נובע - מוגדרים שם רק הצבעים שאמורים להיות.

(אין לי אקרובט)

מעלה את הקובץ להתרשמותכם ואשמח לעזרה מהירה.
תודה.

קבצים מצורפים

• שורוק7.pdf
    KB 199.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
זה העמוד המקורי:

קבצים מצורפים

• שורוק 7.jpg
    KB 229.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אם הכנת את החוברת רק ב-2 צבעים שחור וצבע נוסף עם שקיפויות שונות, לא נראה לי שצריך להגדיר משהו ביצוא לPDF, הם מסתדרים עם זה בדפוס.
כך בכל אופן אני עושה בחוברות 2 צבעים ועשיתי כבר כמה. אולי תשלחי קובץ לדפוס שיבדקו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה;610856:
אם הכנת את החוברת רק ב-2 צבעים שחור וצבע נוסף עם שקיפויות שונות, לא נראה לי שצריך להגדיר משהו ביצוא לPDF, הם מסתדרים עם זה בדפוס.
כך בכל אופן אני עושה בחוברות 2 צבעים ועשיתי כבר כמה. אולי תשלחי קובץ לדפוס שיבדקו.

תודה,
מה שעשיתי כאן זה רק בשביל לבדוק שאין לי בטעות שחור שמורכב מכמה צבעים לדוגמא, בשביל לראות שאחכ לא יהיו בעיות - הגדרתי הפרדות לצבעים שלא אמורים להופיע לי והוא אמור להראות לי קובץ עם דפים לבנים.
חוששת שזה יכול להצביע על איזושהי בעיה - אין לי מושג מה זה, אשאל באמת מחר גם את הדפוס, מקווה שזה לא יעכב.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה אם נניח שבמקום מסויים בעבודה שיש שחור בלבד מופיע גם צבע נוסף, למשל ציאן אך מבחינת הטינט של השחור הוא ברמה הרצויה אני לא חושב שיש מקום לחשוש מכיוון שבדפוס גם כך יתעלמו משני הערוצים המיותרים ציאן ויילו, כך שגם אם מופיע בהם משהו זה לא נורא, רק צריך לבדוק האם מה שמופיע בערוצים המיותרים ישפיע על הערוצים הפעילים לאחר שימחקו אותם.

בכל מקרה להבא, עדיף מראש לעבוד עם שתי צבעי ספוט ואת הרשתות מגדירים כטינט של אותו צבע ספוט וכך נמנעים מבעיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה