כללי בעיה בייצוא מאינדיזיין

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מנסה לייצא מאינדיזיין ונוצר לי קובץ השוקל 0 בייטים.

מה יכולה להיות הבעיה?

ואם תציעו לי להדפיס, היכן אני קובעת שם הגדרות של press quality?
והאם האיכות של הקובץ זהה לקובץ הנוצר ע"י ייצוא?

תודה

• הוסף לסימניות
כתבי כתובת מייל ואשלח לך הוראות סגירה דרך הדפסה

• הוסף לסימניות
תודה.
שלחתי באישי.

• הוסף לסימניות
כעזרה ראשונה דחופה מאוד,
אני יכולה אולי לשלוח כאן למישהו קובץ פתוח (package) בכדי לייצא ל PDF?

תודה

• הוסף לסימניות
אין בעיה

• הוסף לסימניות
אם זה קובץ כבד, אולי תחכי כמה דקות שיתאפס. (ז"א, שלא יתאפס...)
לוקח זמן לסגור..

• הוסף לסימניות
בד"כ מיד בייצוא נוצר קובץ PDF ששוקל 0 ק"ב, ברגע שהתוכנה מסיימת לייצא והקובץ מוכן, הגודל מתעדכן.
כנראה שכשבדקת את הקובץ התוכנה לא סיימה לייצא. ניתן לבדוק בקלות אם יש אייקון כמו גרף שעולה ויורד בשורת התפריט מימין (או בשמאל בגירסה עברית), או בחלון "משימות ברקע".
אפשרות נוספת היא לבקש בחלון האקספורט שהקובץ ייפתח באקרובט עם סיום הייצוא, וכך ניתן לעקוב אם תהליך הייצוא הסתיים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הסתדרתי.
תודה לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה