כללי בעיה בייצוא צבעי RGB באינדיזיין

• הוסף לסימניות
מיקמתי במאסטר באינדיזיין קובץ PSD, שבתוכו ממוקמת גרפיקה מאילוסטרטור.

הגרפיקה היא בצבע RGB שאין אותו ב CMYK - הכוונה לצבע ירוק זוהר (00FF00).

הבעיה שלי היא היא שעל המסך זה נראה טוב, אבל כשאני מייצא אותו ל PDF, ברוב העמודים זה באמת נראה כמו שצריך (00FF00- ירוק זוהר), אבל בעמוד אחד פתאום זה נהיה CMYK, והוא החליף את הצבע לירוק כהה.

מה יכולה להיות הבעיה?
באפשרויות ייצוא ל PDF עשיתי המרה ל RGB וזה לא עזר.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא להמיר ל-RGB אלא להגדיר "ללא המרות צבע" (אני מקווה שאני מתרגם נכון).
להגדיר לכלול את כל הפרופילים (לא יודע איך התרגום לעברית) תחת ההגדרה של 'מדיניות הטמעת פרופיל'.

עזר?

• הוסף לסימניות
לא עזר..
עמוד אחד עם צבע אחד והשני עם צבע אחר, כמו שהיה...

• הוסף לסימניות
נשמע מוזר.
אפשר את הקובץ כאן?

• הוסף לסימניות
הנה הקובץ PDF

הבעייה היא בעיטור הירוק בשוליים.

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• נסיון 5.pdf
    1.1 MB · צפיות: 104
  • הוסף לסימניות
ואם תמיר את כל הצבעים ל-RGB באקרובט?

(זה יוצא בסדר).

• הוסף לסימניות
זה עבד.

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
בכל מקרה אל תצפה שבהדפסה זה יצא כזה זורח.
אלא אם כן זה לשליחה במייל...

• הוסף לסימניות
ברור שלא. זה RGB. אני מניח שהוא ידע מה הוא עושה. אם לא שימיר דחוף ל-CMYK כדי שיקבל הדמייה איך זה ייראה בהדפסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה