כללי בעיה ביצוא באינדזיין

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה זה ההודעה הזו?

קבצים מצורפים

• שגיאה.jpg
    KB 711.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יכול להיות ששינית את המיקום של הקובץ הנ"ל שייבאת לאינדיזיין והוא פשוט לא מוצא אותו.
כנסי לחלונית של הלינקים ותוודאי שהכל נמצא שם.

• הוסף לסימניות
אין לי שום EROR במסמך
הכל בסדר

מה עוד יכול להיות?

• הוסף לסימניות
תלחצי על המשולש ותראי את הבעיה

• הוסף לסימניות
זה מה שהוא כותב

מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• שגיאה 2.png
    KB 77.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
שמשום מה הוא לא הצליח לייצא...
הוא לא כתב פירוט למה (לפעמים הוא כותב

הייתי ממליץ לך לעשות Package ולשלוח למישהו אחר שינסה לסגור את הקובץ.
יכול להיות שהבעיה דוקא במחשב שלך, (כמו שקרה ל N.O. באשכול הסמוך...)

• הוסף לסימניות
זה מחשב חדש
הייתי שמחה להבין מה הכוונה בעיה במחשב?

איך אני עושה package?

• הוסף לסימניות
בעיה במחשב זה לא אומר שהמחשב שלך לא טוב
יכול להיות שיש איזושהי התנגשות בין האינדיזיין לבין יישום אחר במחשב.

פקג' עושים בתפריט קובץ או על ידי alt+shift+ctrl+p

• הוסף לסימניות
ניסית לייצא תחת שם אחר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה