בעיה ביצוא ל DVD בפרימייר

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה בפרימיר כשאני רוצה לייצא את הסרט לDVD הוא פותח את התיבה אבל אי אפשר ללחוץ על BURN (הוא בצבע אפור בלתי לחיץ)

איך אפשר לפתור את הבעיה??

דחוף!

תודה!!

• הוסף לסימניות
איזה פרימייר ודרך איפה אתה צורב? דרך encor?

• הוסף לסימניות
פרימייר 2, אני רוצה להוציא את הסרט מתוך פרימייר בפורמט DVD, אני לוחצת קובץ > אקספורט > אקספורט ל DVD . אני עושה את זה עשרות פעמים ומשום מה עכשיו נתקעתי אם זה ואין לי פתרון...

• הוסף לסימניות
בsetting יש אפשרות שנקראת ביטרייט
וברירת המחדל שלה היא 7.0000
אם תוריד את הביטרייט לדוג' ל 6.0000 ומטה תהיה לך אפשרות לצרוב.
רק כמובן שהאיכות יורדת.
המינימום שאפשר להוריד ולהשאר באיכות טובה זה עד 5.0000
בד"כ כשאורך הסרט עובר את ה70/75 דקות הוא כבר אינו נותן לצרוב כשזה עומד על 7 ביטרייט.

• הוסף לסימניות
7000/6000/5000* תיקון קטן

• הוסף לסימניות
תבדוק בתוכנה ותראה שזה מופיע כמו שציינתי בהודעה לעייל.

• הוסף לסימניות
באיזה פרימייר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;502787:
בsetting יש אפשרות שנקראת ביטרייט
וברירת המחדל שלה היא 7.0000
אם תוריד את הביטרייט לדוג' ל 6.0000 ומטה תהיה לך אפשרות לצרוב.
רק כמובן שהאיכות יורדת.
המינימום שאפשר להוריד ולהשאר באיכות טובה זה עד 5.0000
בד"כ כשאורך הסרט עובר את ה70/75 דקות הוא כבר אינו נותן לצרוב כשזה עומד על 7 ביטרייט.

הסרט כולו 40 דק', איפה נמצא הביטרייט? אני לא רואה את זה?

תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
פרימייר 2 עושה הרבה פעמים בעיות בייצוא, אם אין מספיק זכרון במחשב, או מקום פנוי בדיסק, הוא מבטל את אפשרות הייצוא לDVD, ועושה אותה כלא זמינה.

• הוסף לסימניות
זה לא נראה לי בעיה של זכרון או מקום מכיוון שבקובץ אחר הוא כן נתן לי אפשרות של DVD,
אני לא מצליחה להבין מה קורה אם הקובץ הספציפי הזה שהוא לא נותן לי.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך זה בפרימייר 2, אך בעולם ההגדרות, בדיוידי יש 6000 ביטרייט לשניה (6000/8=750Kb בערך לשניה) ולא 60000, ולהגיד שזה ל 10 שניות זה הגדרה מאוד מוזרה. אולי מדובר בתקלה.
כי 60000, זה 7.5 מגה לשניה, ו450 לדקה, ו4500 מגה לעשר דקות -לא הגיוני...
בסרט רגיל של שעה ורבע של 6000 זה ייצא בערך 4400 מגה. (אני מחשב כ-750-900Kb לשניה).

מקווה שהסברתי טוב :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירוני;503150:
זה לא נראה לי בעיה של זכרון או מקום מכיוון שבקובץ אחר הוא כן נתן לי אפשרות של DVD,
אני לא מצליחה להבין מה קורה אם הקובץ הספציפי הזה שהוא לא נותן לי.

האם הכנסת דיסק לצורב, במקרה שהאפשרות של disc מסומנת?
אין שום צורך לשנות את הביטרייט מ 7 אם הסרט הוא 40 דק'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה