כללי בעיה ביצוא מאיניזיין לפידיאף

• הוסף לסימניות
כשאני מנסה לייצא מאינדיזיין לפידיאף, מופיעה לי ההודעה הבאה:
בעיה במשימה ברקע.
ולא מייצא!

• הוסף לסימניות
ניסית לייצא דרך הדפסה>מדפסת: ADOBE PDF?

• הוסף לסימניות
בכל קובץ או קובץ ספציפי?

• הוסף לסימניות
זה בדיוק קרה לי השבוע, והיום הצלחתי לפתור את זה.
מה שעשיתי, הבנתי שכנראה אחד הרכיבים בקובץ "תוקע" את הייצוא, כל פעם הורדתי משהו, את הטקסט, את האיור מאילוס'. ובסוף גיליתי שזו תמונה מפוטושופ שמיקמתי, כשהסרתי אותה זה סגר לי לPDF. אז פשוט מחקתי אותה, מיקמתי מחדש, וזה עבד ברוך השם!! (כבר יומיים מנסה לפתור את הבאג הזה). דרך אגב, ייצוא ל JPEG כן עבד. מה, זה באג של ה-CS-5?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;549982:
מה, זה באג של ה-CS-5?

CS5 אינה חפה מבאגים, אבל הפעם מדובר בתקלה שנגרמת כתוצאה משיבוש של הנתיב (Path) אל התמונות המוצבות בקובץ, כתוצאה מהכנסה אקראית של תווי כיווניות (BiDi).
האצבע המאשימה מופנית כרגע לשלוש תכונות:
(1) תוכנות אנטיוירוס שמתייגות את הקבצים שנבדקו, כמו למשל מערכת האבטחה של מיקרוסופט עצמה
(2) תוכנות גיבוי שמתייגות את הקבצים שגובו לצורך זיהוי, ובעיקר תוכנת הגיבוי המובנית במערכת ההפעלה
(3) כלי עזר לתחזוקת המערכת (איחוי דיסק, פתרון תקלות, אופטימיזיציה, וכו') שמבצעים שיכתוב של שמות קבצים/תיקיות.

אחת הדרכים המקובלות להמנעות מכניסה ל"בור" הזה הוא הקפדה על שמות קבצים ותיקיות באנגלית בלבד.

• הוסף לסימניות
גם לי הייתה תקלה כזו ולא הבנתי מה בדיוק הבעיה,
עד שלאחר נסיונות כושלים ויצוא דרך print הבנתי שהגורם לבעיה הוא פונט שלא מצליח להיטמע בpdf ורק לאחר שהמרתי אותו לעקומות הסתדר הייצוא.
וזה רק בcs5, לפני זה עבדתי ב-cs3 ואז כאשר היתה בעיה כזו הוא פשוט הודיע לי הודעת שגיאה שהפונט זה וזה לא יכול להיטמע בקובץ.
ואז ידעתי בדיוק מה הבעיה ואיך לפתור אותה. משום מה בcs5 אין הודעת שגיאה מפורטות, צריך לנחש לבד....למה זה כך?

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
לי היתה בעיה, רק עם משהו ויקטורי לחלוטין שגררתי מהאילוס', כך שלא היתה פה בעית קישוריות.
ד"א יש לנו ב2 מחשבים חדשים לגמרי עם CS5 בעיה שהפונטים לא נקראים במשקלים שלהם, קרי רואים רק את המשקל הרגיל בלי יכולת להפוך אותו לכבד/בינוני/דק לעומת זאת בCS3 הם עבדו מצוין וגם כשאני פותחת קובץ מCS3 אני יכולה לדגום מהמשקלים השונים שמופיעים בקובץ. יש למשהו פתרון לבעיה?
(איש המחשבים שלנו כבר דבר רבות עם התמיכה של פונטביט ולא הצליח למצוא פתרון לבעיה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה