בעיה ביצוא מפרמייר

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הסיבה שאחרי שזה גומר לייצא MP4
א"א לפתוח את הקובץ, הוא כותב שהקובץ פגום.

ניסיתי לייצא MPEG2 וזה יצא נורא כבד 9 ג'יגה- מדובר בסרט ארוך של כשעה פלוס.

אני ממש אובדת עצות, וצריך את זה דחוף
אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
תייצאי לh.264

• הוסף לסימניות
זה מה שהתכוונתי MP4 ובזה היתה הבעיה

• הוסף לסימניות
כנראה מאיזו שהיא סיבה היצוא נתקע לקראת הסוף והתהליך לא הסתיים
תנסי לסגור בחלקים ותראי איפה התקיעה

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לייצא לתיקיה שכל הדרך אליה--השמות כתובים רק באנגלית, או שזה רק פתרון לסגירה מאפטר?

• הוסף לסימניות
נניח שמצאתי את החלק הבעייתי,
מה אני יכולה לעשות כדי שזה יסתדר?

• הוסף לסימניות
מישהו?
זה ממש ממש דחוף

• הוסף לסימניות
זה קרה לי כמה פעמים כשניסיתי לסגור קובץ גדול יחסית..
תסגרי אותו בשתי חלקים בד"כ נסגר טוב.
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוויר;n4989862:
נניח שמצאתי את החלק הבעייתי,
מה אני יכולה לעשות כדי שזה יסתדר?

כשתדעי מה הבעיה נוכל לחשוב על פתרון :)

• הוסף לסימניות
הבעיה הייתה שמצאתי הסרטה אחת שגורמת לזה לא להסגר טוב
בלעדיה הכל בסדר, הבעיה שאני צריכה אותה,
אז איך אפשר לתקן,

אני ניסיתי לפתוח סיקוונס חדש והעברתי הכל לתוכו וב"ה זה עבד ונסגר טוב,
אז תודה רבה למסייעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה