video בעיה ביצירת סרטונים- nanobanana

יצירת וידאו ואנימציות באמצעות הבינה המלאכותית
  • הוסף לסימניות
אני מנויה ל-Nano Banana,
לאחרונה בהסטוריית יצירות,
במקום שיופיעו הסרטונים, כתוב שהסרטון נכשל....

כעת פתאום, אין אפילו כיתוב שזה נכשל.
אני מנסה להבין למה כל סרטון שאני יוצרת נכשל?

ניסיתי לעשות מנוי חדש משודרג יותר
אולי זה קשור לקרדיטים?
ועדיין..
ננו קרדיט 40255 .png

קרדיט.png
צילום מסך 2025-12-22 130108.png

צילום מסך 2025-12-22 125650.png

אשמח לעזרת כל מומחי AI בדחיפות.
שיהיה לכם יום נעים ומקסים :)

• הוסף לסימניות
אני מנויה ל-Nano Banana,
לאחרונה בהסטוריית יצירות,
במקום שיופיעו הסרטונים, כתוב שהסרטון נכשל....

כעת פתאום, אין אפילו כיתוב שזה נכשל.
אני מנסה להבין למה כל סרטון שאני יוצרת נכשל?

ניסיתי לעשות מנוי חדש משודרג יותר
אולי זה קשור לקרדיטים?
ועדיין..צפה בקובץ המצורף 2134368
צפה בקובץ המצורף 2134366צפה בקובץ המצורף 2134364

צפה בקובץ המצורף 2134359

אשמח לעזרת כל מומחי AI בדחיפות.
שיהיה לכם יום נעים ומקסים :)
אין אף אחד שמכיר את התוכנה?
לא מבינה לאן נעלמים הסרטונים :unsure:
1766435789548.png

שוב נעלם...מה עושים?
1766436067115.png

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה