כללי בעיה ביצירת פטרן באילוס'

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה מהמבינים
מה יכולה להיות הסיבה שאני לא מצליחה לגרור את העיצוב הרצוי ולהכניסו לswatches וליצור פטרן?
(מדובר בדמות מסויימת שצויירה באילוס', ואני מעוניינת ליצור ממנה פטרן)
אודה לעזרה!!!

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה מהמבינים
מה יכולה להיות הסיבה שאני לא מצליחה לגרור את העיצוב הרצוי ולהכניסו לswatches וליצור פטרן?
אודה לעזרה!!!
אולי זה בגלל שזה מידי כבד.
הדמות עשוייה אולי מהמון חלקים ולכן. נדמה לי שלסוואטציס אפשר לגרור רק משהו שהוא יחסית קל בלי מידי הרבה קווים ועניינים

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה מהמבינים
אודה לעזרה!!!
אולי תנסי בדרך הזו:
תסמני את האובייקט ותעברי ל-
EDIT<PATTERN<MAKE

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק שאין קו או מילוי שכבר יש בהם פטרן,
אם יש, להחליף למעבר או אחיד,
ואז יתן להכניס לדוגמיות.

• הוסף לסימניות
מומלץ לעשות export לתמונה ואז להכניס את התמונה לswatches

• הוסף לסימניות
ישראלה, אין מילים!
את אלופה!
ותודה לכולכם!!

• הוסף לסימניות
בד"כ זה שיש עם פאטרן או גרדיאנט.

אני רואה שישראלה כבר כתבה:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה