דרוש מידע בעיה בכניסה לחשבון בעלי אקספרס-דחוףףף

• הוסף לסימניות
אני נכנסת כל פעם לחשבון שלי דרך כתובת המייל וסיסמה
אבל כבר שבוע שכל פעם שאני רוצה להתחבר הוא דורש אימות לנייד
וכיון שאין לי SMS אין לי דרך לקבל סיסמה וגישה לחשבון,
גם החלפת סיסמה לא עזרה,
ואם אני נכנסת דרך כניסה מהירה דרך גוגל הוא מגיע למסך ריק עם הכיתוב הבא:
System is busy now , please try later!
בלי אפשרות להתקדם
מה עושים???

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בבעיה הנ"ל ולא מצאתי פתרון אלא לפתוח כתובת מייל חדשה עבור כל הזמנה
אשמח לקבל רעיון יותר מוצלח

• הוסף לסימניות
הפתרון שהם נותנים זהו ע"י SMS, אולי תנסו ע"י קבלת SMS עם השירות של https://www.sms4free.co.il/

בזמנו כשקרה לי חסימה כזו זה השתחרר ע"י קבלת SMS ע"י מישהו אחר, כך שאין צורך ע"י SMS למספר הרשום במערכת שלהם, רק אציין שהמערכת SMS שלהם לא תמיד מגיע בזמן.

• הוסף לסימניות

אולי זה קשור...

• הוסף לסימניות
אני נכנסת דרך כניסה מהירה דרך גוגל הוא מגיע למסך ריק עם הכיתוב הבא:
System is busy now , please try later!
בלי אפשרות להתקדם
מה עושים???
ג"א נכנס תמיד דרך חשבון גוגל, זה כבר מזמן לא מגיב...
כמעט תמיד..
מה עושים???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה