בעיה בכניסה לפרוג.

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון הרבה פעמים שאני רוצה להיכנס לפרוג, אני לא יכול, ומתי שאני נכנס נהיה כתוב לי בצד שמאל למעלה, הודעה שאומרת שיש איזה שהיא בעיה,
גם לכם זה קורה (בעיה באתר) או שרק לי זה קורה?(בעיה אצלי)

• הוסף לסימניות
קורה... אתם מתכוונים לזה???

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 23.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
קורה הרבה

• הוסף לסימניות
נסי במקרה כזה להכנס מחדש דרך גוגל לתפריט מסוים כמו איש לרעהו ומשם הלאה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כן, המון,

• הוסף לסימניות
מעצמי לא הייתי מעלה את הנושא, אבל אני חייב להגיד שאני מאוד מאוד אוהב את הפורום ואני חושב שאני גם תורם את חלקי, אך הנושא הזה של האיטיות, הנפילות התכופות של השרת, וחוסר הזמינות, פשוט כל כך מעצבן וכל כך מקשה על השימוש בפורום.

וכל כך חבל
, בימינו אנו גם מערכת פורומים ענפה כפרוג יכולה לעמוד על שרתים יציבים ואמינים ללא עלות מיוחדת מעבר להחזקת האתר כשלעצמו, היום איכות ואמינות אינם שם נרדף למחיר יקר במיוחד, הדברים הם כבר סטנדרט, אינני רואה שום סיבה מדוע נושא זה איננו מטופל, זה כל כך מקשה.

ואני כותב את הדברים מתוך חיבור ואיכפתיות לפורום, לא להיפך.

• הוסף לסימניות
גם לי קורה המווווון
וגם האיטיות מוציאה מהדעת
באמת חבל

• הוסף לסימניות
אני דרך קובע עוצר את טעינת הדף ומרפרש בכניסה לפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוב לדעת;2116961:
כן.
היום3 פעמיים!

מזלכם שאתם יכולים לספור עדיין...

עריכה: תוך כדי שליחת ההודעה נתקע שוב...

• הוסף לסימניות
קורה ממש הרבה...
וגם האיטיות המטורפת מקשה לא במעט...
אבל מה נזכרתם עכשיו?!
זה קרה תמיד...!

• הוסף לסימניות
מענין שאצלי לא, ב"ה (ואני לא קצת בפורום)
קורה פעם בחודש וזהו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;2117007:
מענין שאצלי לא, ב"ה (ואני לא קצת בפורום)
קורה פעם בחודש וזהו!

עם איזה ספק אינטרנט את עובדת?

• הוסף לסימניות
גם לי קורה הרבה!
חשבתי שזו בעיה של המחשב שלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרשמלו;2117028:
גם לי קורה הרבה!
חשבתי שזו בעיה של המחשב שלי...

כנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה