בעיה בכרטיס קול חיצוני לאחר החלפת לוח- דחוף

• הוסף לסימניות
יש לי באולפן כרטיס קול SAFFIRE PRO 24 שמתחבר למחשב בחיבור FW.
לאחרונה שדרגתי את המחשב ממעבד AMD ולוח תואם.
למעבד I7 3770 ולוח אינטל X79 .

בכו"א, הוא מקבל חיבורי PCI EXPRESSי . ויש לו רק אופציית חיבור אחת של PCI. חברתי את הכרטיס FW לחיבור הנ"ל כי הכרטיס שלי לא מותאם לאקספרס. מצלמת וידאו מזוהה יופי בFW אבל הכרטיס לא מתחבר לי לגמרי. התקנתי מנהל התקן.
כאילו יש בעיה בחיבור הכרטיס עם המחשב.
אולי אני צריכה דווקא אקספרס?
או שיש מצב שהכרטיס לא מתאים למחשב?
הוא כותב לי שהכרטיס לא מחובר.
בדקתי גם את הכבל, הוא לא הבעיה.

• הוסף לסימניות
1. לא מבין , המעבד 3770 הוא תושבת 1155 והלוח X79 הוא של תושבת 2011 ?
2. לא בעיה להשיג בכלל כרטיסי FW עם חיבור PCIE הם עובדים טוב יותר בלוחות החדשים.
3. אפשר להכריח את הבקר FW לעבוד במצב תאימות - LEGACY , אין לי כוח להקליד אני שולח קישור ,
http://www.youtube.com/watch?v=s4JfbDW6AtI

• הוסף לסימניות
לא מבין , המעבד 3770 הוא תושבת 1155 והלוח X79 הוא של תושבת 2011

מה הבעיה בזה? זה לא מתאים?

אולי טעיתי, כתוב לי במאפייני מחשב I7-3820 CPU 3.60GHZ

ואגב, אני לא יכולה להכנס ליוטיוב בגלל נתיב. אנסה להוריד את ההדרכה מאנשהו. או אם זה קצר תוכל להסביר לי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה על הסרטון ותודה על העיצה.
העדכון הזה עזר והכרטיס קול ממושמע ועובד כשורה.
זכיתם לשמח יהודי.
חנוכה שמח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה