בעיה בלחיצה ימנית בעכבר

• הוסף לסימניות
שלום,

לאחרונה קניתי מחשב חדש,

והתקנתי את כל התוכנות שאני צריך,

וכבר כמה שבועות שיש לי בעיה,

ברגע שאני לוחץ לחיצה ימנית על קובץ דרך הטוטל קונדר ובעוד תוכנות דומות לו,

אני מקבל את החלון של התקנת אקרובט, וזה לא עושה כלום,
רק משגע, מה יכול ליהיות הפתרון?

קבצים מצורפים

• Clip_2.jpg
    KB 16.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י meir165;1936546:
שלום,

לאחרונה קניתי מחשב חדש,

והתקנתי את כל התוכנות שאני צריך,

וכבר כמה שבועות שיש לי בעיה,

ברגע שאני לוחץ לחיצה ימנית על קובץ דרך הטוטל קונדר ובעוד תוכנות דומות לו,

אני מקבל את החלון של התקנת אקרובט, וזה לא עושה כלום,
רק משגע, מה יכול ליהיות הפתרון?

הקפצה

• הוסף לסימניות
על מה אתה לוחץ לחיצה ימנית?

• הוסף לסימניות
תנסה להסיר לגמרי את האקרובט ובדוק אם זה עדיין קורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1937552:
תנסה להסיר לגמרי את האקרובט ובדוק אם זה עדיין קורה.

עשיתי זאת,

וזה לא קורה,

והתקנתי שוב וזה קורה.

• הוסף לסימניות
אז כנראה משהו בהתקנה.
תוריד התקנה אחרת ותבדוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה