בעיה במדיה פלאייר

• הוסף לסימניות
כל קבצי המוסיקה שבספריה נ-מ-ח-ק-ו

אני מנסה להוסיף לספריה מחדש באמצעות הוספה לספריה ו..שום כלום אין תגובה

מה זה יכול להיות

• הוסף לסימניות
במציאות הם קיימים?
'הוסף מחדש קבצים שנמחקו' סומן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;520780:
במציאות הם קיימים?
'הוסף מחדש קבצים שנמחקו' סומן?

הבעיה היא שהאופציה של הוספה לא עובדת כלל, לא לגבי קבצים שנמחקו ולא לגבי קבצים שאני מעוניין להוסיף מחדש אני עושה הוספה ו..שום כלום
מה זה יכול להיות

• הוסף לסימניות
יש מצב שתצלם את המסך. כך ממש קשה לעזור- שום כלום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;520831:
יש מצב שתצלם את המסך. כך ממש קשה לעזור- שום כלום...

אני לא יודע אם יוסיף משהו אבל בבקשה

החלון הראשון שאני מקבל זה עם ההודעה שאין קבצים בספריה
אני לוחץ על הקישור המופיע במרכז החלון נותן הוראה להוסיף ידנית תקיה כלשהיא, אישור, ו.. אין תגובה כאילו לא עשיתי כלום
אולי זה משהו בהגדרות?

הרבה תודה אין מילים

קבצים מצורפים

• שקופית1.JPG
    KB 265.5 · צפיות: 12
  • Microsoft Office PowerPoint Presentation חדש.jpg
    KB 206.8 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
מעניין.
נסה להסיר את המדיה פלייר מהווינדוס (לוח בקרה>הוספה/הסרה>רכיבי ווינדוס), ולהתקין שוב.

אגב, האשכול היה יותר מתאים לחומרה תוכנה.

• הוסף לסימניות
תודה

רק, איך אני מוצא את קובץ ההתקנה הוא אמור להיות בתוך המחשב? מה שמו המדויק?

• הוסף לסימניות
הוא לא בתוך המחשב בד"כ, אלא בדיסק ההתקנה של XP.
תנסה להשאיל ממישהו (לא צריך קוד). או שאני אעלה לך את הקבצים הרלוונטים (שעת הדחק...).

• הוסף לסימניות
תודה,

אנסה להשיג אם לא אצליח אני בטוח שתשמח לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה