בעיה במובי מאקר

• הוסף לסימניות
אני מייבאת תמונות למובי ובתוכנה הוא מציג אותה אך כשאני מכניסה אותה לפס העריכה למטה היא לא מוצגת במסך וידאו וגם הוא לא נותן לסגור את הסרט מישהי יודעת מה לעשות (ניסתי בכמה תמונות ובכמה פורמטים)

אני יודעת שהשאלה נראית כמו לשאול כיום שאלה בוינדוס 95 :D אך אני עדין שם לגבי המובי (לדברים קלילים וחובבנים)

• הוסף לסימניות
בס"ד,
זה נשמע גירסא מאוד "עתיקה". אני היום עובד עם התוכנה על WIN7 וזה לא ממש מתאים לי להסבר (הזיכרון שלנו ...).
האם יש עדיין מישהו עם גירסא כזו ישנה או וזיכרון טוב?
האם אין שום אפשרות לעלות בגירסא לעבוד עם תוכנה יציבה יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aynoah;1363135:
בס"ד,
זה נשמע גירסא מאוד "עתיקה". אני היום עובד עם התוכנה על WIN7 וזה לא ממש מתאים לי להסבר (הזיכרון שלנו ...).
האם יש עדיין מישהו עם גירסא כזו ישנה או וזיכרון טוב?
האם אין שום אפשרות לעלות בגירסא לעבוד עם תוכנה יציבה יותר?

התכוונתי שאני משתמשת במובי אפילו שלמקצוענים כאן זה נראה כמו להשתמש בוינ 95 בכ"מ גם אני משתמשת בו בוינ 7 יש פיתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה