בעיה במחיקת קבצים

• פותח הנושא IE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי ווינדוס 10
הרבה פעמים כמעט רוב הפעמים כשאני רוצה למחוק קובץ ובעיקר PDF וגם קבצי ווארד הוא לא נותן לי, לפעמים אם אני לוחץ עוד ועוד פעם זה בסוף עובד אבל גם לא תמיד

מה זה הדבר הזה?
האם יש פטרון?
תודה

• הוסף לסימניות
מה הכוונה 'לא נותן'? הוא אומר משהו? לא מתייחס?

• הוסף לסימניות
זה יוצא
אפילו שזה לא בשימוש וכן גם לא בשימוש שום קובץ PDF אחר

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    KB 11.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תנסה דרך התוכנה הבאה לראות איזו תוכנה מחזיקה את הקובץ:
https://magicode.me /send-file/file/3e3a3646e7e3f0efcc8453402a1dbcb5df9e6ba4/download

או דרך התוכנה הבאה:
https://magicode.me /send-file/file/921e67f453198d4ee45f8cdcf209f0b9519387b7/download

• הוסף לסימניות
זה יצא
וגם אם אני רוצה למחוק דרך תוכנה זה מה שיוצא בתמונה השני

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    KB 32.7 · צפיות: 19
  • ‏‏לכידה1.PNG
    KB 41.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תבחר שימחק בהפעלה הבאה, ותעדכן אם נמחק.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה צריך תוכנה כדי למחוק קובץ
למה זה לא עובד רגיל
האם זה וירוס? או בעיה אחרת ?
האם אפשר לתקן את זה פעם אחד לכל הקבצים??

• הוסף לסימניות
הרבה זמן כבר אני לא יודע להגיד
עכשיו שאלתי רק כי זה כבר מעצבן אותי מדי הרבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה