בעיה במחשב- זה דחוף מאוד

• הוסף לסימניות
כמעט בכל פעם שפותחים את המחשב הוא מגיע לרקע הכחול וכותב המתן ואז
הוא כותב:
כשל בקביעת תצורת service pack מבטל שינויים אל תכבה את המחשב
וליד כתוב מספרים באחוזים 78% ומטה ונתקע עד שמחכים איזה 10 דק' יכול להיות גם רבע שעה ואז המחשב נפתח ועובד נורמלי
מה זה אומר? ומה אומר לי החלון הזה שנפתח לי היו ועל מה ללחוץ?:confused::confused::confused::confused::eek::eek::confused:
היום הוא פותח לי תוך כדי עבודתי במחשב חלון שנראה כך:

קבצים מצורפים

• 0000000.jpg
    KB 578.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
יש כנראה כשל באחד העדכונים אז אפשר פשוט לבטל את העדכונים האוטומטים ואז לא יהיה ניסיון חוזר לעדכון..אפשר גם להסיר עדכונים ולראות בכלל מה הצליח ומה לא.. לגשת ללוח הבקרה ומשם לwindows update ושנה הגדרות..עוד אפשר לעשות שחזור למועד מוקדם יותר לפני ההודעה ולבטל את העדכונים (בעת השחזור לנתק את הרשת)..כי הסרת עדכונים ידנית לפעמים לוקח יותר זמן משחזור..

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה הבעיה בדיוק אשמח להסבר יותר מפורט!
ושלבים מובנים בדיוק מה אני צריכה לעשות.
רוב תודות!

• הוסף לסימניות
להיכנס להתחל.
לרשום 'עדכונים' בשורה שמעל ההתחל.
להיכנס ל'הפעל או בטל עדכון אוטומטי'.
ולבטל עדכונים אוטומטיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה