בעיה במחשב נייד- דחוף!!!

• הוסף לסימניות
הבטריה הולכת להגימר לי......
וכשאני מחברת לחשמל הוא אומר שהוא מחובר אבל לא מטעין... זה קרה למישהוא פעם?????

• הוסף לסימניות
זה מחשב נייד מחו"ל?
שחיברת אותו עם איזה שקע קטן לחשמל בארץ??

א"כ אז אין לזה תקנה - הבטריה נשרפה וזה לא מטעין ואחרי קצת זמן זה גם לא עובד ככה - ואין מצב לתקן את זה............

לכי תקני מחשב חדששששש

• הוסף לסימניות
לא בטוח בכלל.
לי יש גם מחשב נייד נחו"ל וכבר שנתיים זה עובד לי עם חיבור ישראלי (יש כבר טרנספורמטור בחוט של המחשב, למה צריך עוד אחד?
אבל בחצי שנה האחרונה קרה לי מה שתואר פה ואמרו לי שהבטריה כבר לא תקינה ועלי להחליפה.
בנתיים זה עובד יופי עם השקע (אז המחשב לא נייד, מה לעשות) ועם בטריה חדשה הכל אמור בעז"ה להסתדר. (רק שעכשיו לא בדיוק מתאים לי להשקיע)

• הוסף לסימניות
קורה.... כמעט בטוח זה בעיה של בטריה אין קשר למטען של חול כי 99.9 ממטעני מחשבים ניידים מתאימים לכל חשמל
אוכל להזמין לך חדשה פני באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;625878:
קורה.... כמעט בטוח זה בעיה של בטריה אין קשר למטען של חול כי 99.9 ממטעני מחשבים ניידים מתאימים לכל חשמל
אוכל להזמין לך חדשה פני באישי
מה עלות בטריה חדשה?

• הוסף לסימניות
לבטריה לא מקורית המחירים בסביבות 200-300 ולמקורית300-400

• הוסף לסימניות
שתי אפשרויות.

1. בטריה גמורה.
2. בעיה במגעים (קורוזיה).

בד"כ זה הבטריה, אבל אם את קונה בטריה, כדאי שתדברי עם המוכר ותספרי לו על הבעיה. תתני איתו שאם הבעיה ממשיכה, שיקבל בחזרה את הסוללה ויתקנו את הבעיה במגעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה