בעיה במידות בייבוא לסקצ׳אפ

• הוסף לסימניות
תוכלו לעזור לי?
הסקצ׳אפ מייבא לי את תוכנית האוטוקד במידות לא נכונות (600+ cm במקום 20 cm לדוגמא).
בדקתי את המידות ההגדרות וה-units גם בסקצ׳אפ וגם באוטוקד, הכל תקין.
מה יכולה להיות הבעיה?

נ״ב: כיצד אתם מייבאים קובץ dwg לסקצ׳אפ 2017?
(אני תמיד צריכה לעבור דרך גירסת 2014 שרק שם הוא נותן לייבא dwg).

תודה רבה!
אשמח מאוד בעזרתכם!

• הוסף לסימניות
הייתי בטוחה שאקבל תשובות פשוטות... :(
עד כדי כך הבעיה חמורה?! ;)
ומה לגבי השאלה הכללית בייבוא dwg?
אשמח מאוד לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
מייבאים בסקצ'אפ פרו (אני קניתי במאה ש"ח פרוץ)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ומה עם הבעיה במידות?
תוכלו לעזור לי?

• הוסף לסימניות
תמדדי את הקיר עם הכלי של המדידה ומיד תכתבי את המידה הנכונה.
ואז הוא שואל אותך אם לשנות את הגודל, תלחצי על אישור.
לפעמים זה לא משתנה מיד וצריך לעשות את זה שוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תמדדי את הקיר עם הכלי של המדידה ומיד תכתבי את המידה הנכונה.
ואז הוא שואל אותך אם לשנות את הגודל, תלחצי על אישור.
לפעמים זה לא משתנה מיד וצריך לעשות את זה שוב.
בהצלחה!
תודה רבה!!!
הצלחתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה